05 / 05 / 2024

Ali Aydın açıklama

Ali Aydın açıklama

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın: "Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu, meslek kurumumuzun bir kaydının ve ahlakının olması ve sınıflandırılmasının yapılması lazım" dedi

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

3600 ek göstergede flaş gelişme! Açıklama sonunda geldi! Resmen belli oluyor! Hemen bakın!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili flaş bir açıklama yaptı! Resmen belli oluyor, kemerlerinizi bağlayın. İşte ayrıntılar...

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

CHP'den Türkiye Çevre Ajansı'nı kuran kanun hakkında açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında açıklama yaptı.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

TOKİ'den Aydın'a 206 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın İncirliova'da hayata geçireceği 206 yeni konutun ihalesini 25 Nisan'da gerçekleştirecek.

Ali Aydın açıklama Haberi

Ali Aydın açıklama

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, Meslek kurumumuzun bir kaydının ve ahlakının olması ve sınıflandırılmasının yapılması lazım. İnşaat öncesi, inşaat süreci, inşaat sonrası olmak üzere, Bayındırlık Bakanlığı ve Çevre Şehircilik İl Müdürü kontrol altına almaya başladı. Bu kişilerin hangi statüde olacakları ve hangi sınıf işleri yapacakları, ve kullandıkları malların kalitesi ve inşaat süreciyle ilgili bütün yapı denetimi dahil bir çalışma yürütülüyor. Dolandırma işlerine karşı adım atıldı ve süreçler işlemeye devam ediyor. Güven endeksi en düşük olan mesleklerden bir tanesi müteahhitlik. Dolayısıyla kooperatiflerin bir yönü de müteahhitlerle ilgili." dedi. 


İnsanların bir yükün altına girebilecek kadar gözü kara olduğunu belirten Ali Aydın, "Bir kooperatifçinin en azından bir hukuk bilgisi olması lazım. Çünkü karşısındakiyle bir sözleşme yapıyor. Bir muhasebeci...