05 / 05 / 2024

ali aydın açıklamaları

ali aydın açıklamaları

Kayseri İmar ve İnşaat Mühendisleri Derneği'nin (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı 4 bine yakın müteahhit bulunduğu söyledi.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Geçtiğimiz hafta açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler dolara çevrildi. Fed başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar değer kaybetmeye başladı. Peki dolar ne olur?Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Do

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Altın fiyatlarının yönünü değiştirecek son dakika altın açıklaması geldi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları ile Avro Bölgesi'nde Sentix yatırımcı güven endeksi verilerinin altın fiyatlarını etkileyeceği belirtildi ve rakam verildi.

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

ali aydın açıklamaları Haberi

ali aydın açıklamaları

 Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yazın çalışıp, kışın ise işsiz kalan inşaat çalışanlarının yüzünü güldürdü. 


Kayseri İmar ve İnşaat Mühendisleri Derneği'nin (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı 4 bine yakın müteahhit bulunduğu söyledi. 

Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de inşaat sektörünün motorize bir sektör olduğunu ifade eden Aydın, Kayseri'de ticaret odasına bağlı 47 meslek grubunun bulunduğunu, bunlardan 33'ünün inşaat sektörünün ana sürükleyici dinamosu durumunda olduğunu dile getirdi. 


İnşaat sektörünün önemine dikkati çeken Aydın, "Hem istihdam hem de üretim ve kalkınma açısından inşaat sektörü çok büyük bir sektör. 

İnşaat alanında ülkemizin Çin'den sonra ikinci sırada olduğu bilinmekte. 

Nitelik açısından da bu başarı üst sıralara çekilmeye çalışılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu yönde yaptığı çalışmalar önemli. Müteahhitlerin...