27 / 04 / 2024

Ali Bahar

Ali Bahar

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), EXPO 2016 Antalya'da 500 metrekarelik kurumsal bir bahçe oluşturmak için hazırlıklara başladı.

Antalya OSB'nin alt yapısı büyüyor!

ANTALYA OSB'nin 3'üncü tevsi alanında alt yapı işleri ihalede ön görülen tarihten önce tamamlandı. Doğalgaz hattının tesisine başlanan alandaki çalışmalar sona erdiğinde bölgedeki doğalgaz hattının uzunluğu 45 bin 875 metreye ulaşacak.

Konut kredisi faizleri zirve yaptı, krediyle konut almak isteyenlerin sayısı azaldı!

ATSO Başkanı Ali Bahar, TÜİK tarafından açıklanan konut satış verileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında konut satışında yaşanan gerilemeye dikkat çeken Başkan Bahar, krediyle konut almak isteyenlerin sayısının azaldığını da sözlerine ekledi.

ATSO: Türkiye'de konut stoku düştü, bu açık tamamlandığında kiralar düşecek! 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "kayıt dışı"na karşı topyekun bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Bahar, Türkiye'de konut stokunun tamamlandığında kiraların düşeceğini belirtti.

Antalya OSB, Nisan ve Mayıs ayı aidatları ile dükkan kiralarını almayacak!    

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı bölge sanayicilerinin giderlerini düşürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ali Bahar: Yeni OSB yönetmeliği yatırımcıyı rahatlatacak!

Yeniden düzenlenerek sadeleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, 2 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yeni yönetmeliğin sanayicileri rahatlattığını dile getirdi.

Hanyap Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ali Bahar tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Bakırköy, Florya Şenlikköy Mahallesi, Cevizli Sokak, Karatay Apartmanı'nda kuruldu.

Antalya OSB'de arsa fiyatları neden yenilendi?

Antalya OSB'nin arsa metrekare fiyatları, arsa ve altyapı maliyetlerde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "OSB'ler kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. " dedi.

1999 yılında Ali Sami Yen projesi 'başka bahar'a kaldı!

1999 yılında Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'de stadın ve bölgenin çehresini değiştirecek projeyi hazırlatmış. Projeyi hayata geçirmek için dış finans kuruluşlarından sağlanacak kredi alınamayınca, proje 'başka bahar'a kalmış.

Talep arttı, Antalya OSB'de arsa fiyatları ikiye katlandı!

Halen 220 sanayicinin yatırım için beklediği, 'En Çevreci" OSB ödüllü Antalya OSB'de arsa metrekare fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. İşte Başkan Ali Bahar'ın açıklamaları...

Şırnak Üniversitesi bahar şenlikleri iptal edildi!

Şırnak Üniversitesi'nce (ŞÜ) düzenlenecek olan 4. bahar şenlikleri, Soma’da yaşanan olayın ardından iptal edildi. Rektör Prof. Dr. Ali Akmaz, geleneksel hale getirdikleri bahar şenliklerinin Soma'daki olayın ardından öğrencilerin isteğiyle iptal edildiğin

Ali Sami Yen Stadı'nın 3'te birine park yapılacak!

Ali Sami Yen Stadı'nın arsasının satış ihalesi yarın yapılacak

TMMOB: Ali Sami Yen'in satışına 'dur' denmeli!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Ali Sami Yen'in satışıyla ilgili basına ve kamuoyuna duyuru yaptı

Ali Ağaoğlu'na Brad Pitt yakıştırması!

Ali Ağaoğlu'nu birlikte yaşadığı Pınar Ertüre ünlü oyuncu Brad Pitt'e benzetti...

Melih Aşık: Ali Sami Yen'in arazisi takas edilsin

Milliyet Gazetesi Yazarı Melih Aşık, trafiği sıkışık olduğu için Ali Sami Yen arazisinin başta bir arazi ile takas edilmesini teklif etti

Ali Bahar Haberi

Ali Bahar

Türk sanayi sektörünün de temsil edileceği bahçede, çiçek ve çocuk temasının yanı sıra 'Bu toprakları sanayi ile kalkındırıyoruz' teması işlenecek. AOSB Başkanı Ali Bahar, "En Yeşil ve En Çevreci OSB ödüllü AOSB olarak büyük bir organizasyonda yer almak önemliydi" dedi.


Sabah...