04 / 05 / 2024

Ali Bestami Yargıcı kimdir

Ali Bestami Yargıcı kimdir

İnvest Tempo Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi, Ali Bestami Yargıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Araç sahiplerine duyurulur! Yargıtay’dan karar çıktı! Faiziyle geri verilecek!

Araç sahiplerini ilgilendiren haber Yargıtay’dan geldi. Yasal faiziyle alıcıya ödenecek. İşte detaylar!

İkinci el otomobillerle ilgili Yargıtay’dan flaş karar! Hapis cezası geliyor

İkinci el otomobil piyasasında vatandaşı zor durumda bırakan kilometre düşürme sahtekarlığı ile ilgili Yargıtay flaş bir karara imza attı. Yargıtay, kilometresini düşürerek aracın değerinin üzerinde satılmasını “nitelikli dolandırıcılık” saydı.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durumu paylaştı. 

Ali Bestami Yargıcı kimdir Haberi

Ali Bestami Yargıcı kimdir

İnvest Tempo Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi, Ali Bestami Yargıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.


İnvest Tempo Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU : MADDE 3  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, Gayrimenkul Geliştirme a)- Yurtiçinde ve yurt dışında , bina, arsa ve araziden oluşan gayrimenkuller ile gayrimenkule dayalı projeleri geliştirmek ve ilgili projelere yatırım yapmak. b)- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depolan, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel. motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya...