09 / 05 / 2024

Ali Çetinkaya Caddesinin kentsel tasarım projesi tanıtıldı mı

Ali Çetinkaya Caddesinin kentsel tasarım projesi tanıtıldı mı

Ali Çetinkaya Caddesi'ne uygulanacak kentsel tasarım projesi tanıtıldı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Doğu Garajı Canlanıyor" adlı toplantıda, söz konusu proje cadde esnafı ve vatandaşlara sunuldu.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetinkaya ve Şaban Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Ali Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan arsayı 5 milyon 248 bin TL'ye satıyor. Kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 1 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan arsayı 5 milyon 284 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Antalya Merkez Bankası'nın tarihi binası için müze önerisi!

Antalya'nın Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde uzun süredir hizmet veren Merkez Bankası'nın tarihi binasının müzeye dönüştürülmesi önerildi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentsel Tasarım Projesi'nde sona doğru!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Çetinkaya Caddesi’ni bir çekim merkezi haline dönüştürmek için başlattığı kentsel tasarım projesinde sona geldi.

Antalya Ali Çetinkaya’da kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya'da yer alan Ali Çetinkaya Caddesi, büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla bir çekim merkezi haline gelecek.

Antalya'da kentsel tasarım projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda kentsel tasarım projesine başladı.

TOKİ Afyonkarahisar 434 konutun kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'ndeki alt gelir grubuna yönelik yapılan 434 konutun kurası çekildi.

Ali Çetinkaya Caddesinin kentsel tasarım projesi tanıtıldı mı Haberi

Ali Çetinkaya Caddesinin kentsel tasarım projesi tanıtıldı mı

Ali Çetinkaya Caddesi'ne uygulanacak kentsel tasarım projesi tanıtıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Doğu Garajı Canlanıyor" adlı toplantıda, söz konusu proje cadde esnafı ve vatandaşlara sunuldu.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplantıdaki konuşmasında, Ali Çetinkaya ve Doğu Garajı projelerine son şeklin, halkın görüş ve katkılarıyla verileceğini belirtti.Bahse konu projeleri ilk başkanlığı döneminde başlattığını anımsatan Türel, görev değişikliğiyle çalışmanın akamete uğradığını savundu.


Türel, kendilerinden önceki dönemde Doğu Garajı ve Ali Çetinkaya Caddesi'nin adeta kaderine terk edildiğinin altını çizerek, "5 sene kaybımıza rağmen artık ne mutlu ki çok hızlı şekilde çalışarak, Antalya'nın en güzel, en tarihi mahallelerini şimdi o eski canlılığına kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi. 


Doğu Garajı'nda proje için çalışmalara başladıklarında tarihi mezarlıkların ortaya çıktığını hatırlatan Türel, o...