04 / 05 / 2024

Ali Çınar kim

Ali Çınar kim

Bartın Valisi Ali Çınar kimdir? Bartın Valisi Ali Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bartın Valisi Ali Çınar, ne zamandan vali olarak hizmet veriyor. İşte Ali Çınar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Çınar Evler projesinde sevindiren gelişme!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt kısa zaman içerisinde temel atma işleminin gerçekleşeceğini dile getirdi.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde sevindiren haber!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bir süredir gerginliklere neden olan Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığını dile getirdi. 

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi başlıyor!

2009 yılından beri kentsel dönüşüm bekleyen Gürpınar sakinlerinin beklediği haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Gürpınar dönüşüm projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ali Çınar kim Haberi

Ali Çınar kim

Ali Çınar kimdir?

1965 Yılında Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesinde doğdu. 1987 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur. 1988′de Hatay Valiliği’nde Stajyer Kaymakam olarak göreve başlamıştır. 


Staj süresini müteakip 1 yıl yurt dışında Yabancı Dil ve mesleki eğitim görmüştür. Tokat İli Artova İlçesi Kaymakam Vekilliğinden sonra 1991 Yılındaki Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak asil Kaymakam olarak atanmıştır.


1991 ile 2010 yılları arasında sırası ile Gaziantep – Karkamış, Adıyaman – Sincik, Kayseri – Yeşilhisar, Şanlıurfa – Birecik, Bursa – Mudanya, Gaziantep-Şahinbey Kaymakamlığı ve 13.12.2010 - 03.05.2013 tarihleri arası Muş Valisi olarak görev yaptı.

En son Bakanlar Kurulunun 03.05.2013 gün ve 2013/4699 sayılı kararı ile Bartın Valiliği görevine atanmıştır. Evli ve bir kız çocuk...