04 / 05 / 2024

Ali Çöpçü sinop

Ali Çöpçü sinop

Ali Çöpçü, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Sinop Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Ali Çöpçü  kimdir? Ali Çöpçü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

Ali Öztunç milletvekili adayı olunca Ankara'daki evini sattı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eşi Buket Görgülü Öztunç, Ali Öztunç’un Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olmasından sonra Ankara’daki evlerini satıp, Kahramanmaraş'a gitti...

Sinop'ta ev sahibini bıçaklayan zanlı tutuklandı!

Sinop'ta ev sahibi Sebahat Türk'ü bıçaklayıp öldürdüğü iddia edilen şüpheli Ümit U. tutuklandı.

Ali Çöpçü kimdir?

Ali Çöpçü, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Sinop Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Ali Çöpçü  kimdir? Ali Çöpçü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Gayrimenkullerimizi satıp likite döneceğiz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu Ali Ağaoğlu, Türkiye gündemi ve ekonomisi hakkında konuştu. Ekonomik hamlelere hazırlandıklarını söyleyen Ağaoğlu, şirketin gayrimenkullerini satıp likite dönüştüreceklerini belirtti.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Ali Ağaoğlu ölümden döndü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanıp kontrolü kaybetti. Ali Ağaoğlu ölümden döndü.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Çöpçü sinop Haberi

Ali Çöpçü sinop

1981 yılında Sinop'ta doğan Ali Çöpçü, Orta ve Lise hayatınıda Sinop Merkez'de geçirdi. Anadolu Üniversitesi İşletme Mezunu olan Çöpçü, Analiz, Denetim ve Muhasebe alanlarında da 2 yıl aktif akademi eğitim merkezinde eğitim aldı.

Muhasebecilik mesleği ile uğraşan Ali Çöpçü, evlidir.

Ali Çöpçü, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Sinop Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.