27 / 04 / 2024

ali dumankaya konut satışları değerlendimesi

ali dumankaya konut satışları değerlendimesi

TÜİK, ekim ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Türkiye genelinde ekim ayında 104 bin 98 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 12,6, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 8,8 artış gösterdi.

Bu devirde konut almak yatırım mı, baş belası mı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kriz büyürken, konuta  yatırım yapmak isteyenlerin de kafası iyice karıştı. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, kripto fenomeni Murat Ali Calman konut yatırımının baş belası ve stres nedeni olduğunu söyledi. Takipçileri itiraz

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

İstanbul'da artan ev fiyatları için neler yapılabilir?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da artan ev fiyatlarıyla değerlendirmelerde bulundu. Ali Kurt, konut sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de sıraladı.

Vatandaş mevduattaki parasını konuta çevirmeye başladı!

Düşen kredi faizleri konut satışlarına anında yansıdı. Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, konut kredi faizlerinin düşmesiyle konuta artan talebin çok yoğun olduğunu söyledi.

Hacı Ali Taylan: Konut kredi faizleri düşmeli!

Türkıye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada piyasanın biraz daha hareketlenmesi için bankaların konut kredi faizlerini düşürmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

ali dumankaya konut satışları değerlendimesi Haberi

ali dumankaya konut satışları değerlendimesi

TÜİK verilerini değerlendiren DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yıl sonunda kadar konut satışlarının 1 milyon 250 binin adedin üzerine çıkabileceğini söyledi.

Ali Dumankaya’nın konut satış verilerini şu şekilde değerlendirdi, “Yıl sonu 1 milyon 250 binin üzerinde satışın gerçekleşeceği artık neredeyse kesinleşti. Faiz oranlarındaki yukarı yönlü hareket nedeniyle ipotekli satışlar azaldı. Bu aydan itibaren faiz oranlarında bir miktar gerileme sonucunda ipotekli satışlar tekrar artışa geçebilir. Yılın son iki ayında da satışlarda artış bekliyoruz. Firmaların bu yıl büyük fiyat artışı yapacaklarını düşünmüyorum.

Henüz arttırılmayan fiyatlar nedeniyle tüketici için yıl sonuna kadar alım fırsatı var. Bunu değerlendirmelerini tavsiye ederim.”


Türkiye'de Ekim ayında 104 bin 98 konut...