17 / 05 / 2024

Ali Ekin Düzel

Ali Ekin Düzel

Mehmet Düzel İnşaat Mühendislik Gıda Tarım ve Hayvancılık İşletmeciliği Anonim Şirketi, Ali Ekin Düzel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Boran Düzgün tarafından kuruldu.

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited  Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman A. Fatroush ve İbrahim Halil Yüksel ortaklığında kuruldu.

Siesta Yatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Siesta Yatçılık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Öğüdücü tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Locamahal 2021'de tamamlanacak!

Zeytinburnu Locamahal'de devam eden kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sevindiren haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dönüşümün 2021'de biteceğini dile getirdi.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Aquagroup Hijyen Dezenfektan Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquagroup Hijyen Dezenfektan Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Öfkeli kiracı, ev sahibini pompalı tüfekle öldürdü!

İzmir'in Konak ilçesinde Necim Ökmen henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı kiracısı Ali R. D.tarafından öldürüldü.

Ali Ekin Düzel Haberi

Ali Ekin Düzel

Mehmet Düzel İnşaat Mühendislik Gıda Tarım ve Hayvancılık İşletmeciliği Anonim Şirketi, Ali Ekin Düzel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Mehmet Düzel İnşaat Mühendislik Gıda Tarım ve Hayvancılık İşletmeciliği Anonim Şirketi iş konusu; -İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Mehmet Düzel İnşaat Mühendislik Gıda Tarım ve Hayvancılık İşletmeciliği Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Mustafa Hazarbey Sokak, Polvan,...