21 / 05 / 2024

Ali Gökçöl biyografi

Ali Gökçöl biyografi

Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl kimdir? Ali Gökçöl bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Gökçöl, ne zamandan beri Antalya Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Kılıç Ali Paşa Hamamı'na restorasyon ödülü!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olan Kılıç Ali Paşa Hamamı, aslına uygun restorasyonuyla ödüle layık görülmeye devam ediyor.

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

Ali Gül'den kınama mesajı!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınadı. İşte Gül'ün o mesajı....

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Ali Kılıç'tan Gülsuyu-Gülensu planları açıklaması!

Giresunlularla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Gülsuyu-Gülensu planlarının geri gönderildiğinde” yönelik haberlerin doğru olmadığını belirterek, İstanbul Büyükşehir Meclisi’nin planı reddetmediğini açıkladı

Gülsuyu ve Gülensu halkından Ali Kılıç’a destek!

Maltepe Belediyesi öncülüğünde hazırlanan Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planlarıyla ilgili, halka dönük gerçekleştirilen sunumda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç halktan tam destek aldı.

Ali Gökçöl biyografi Haberi

Ali Gökçöl biyografi

Ali Gökçöl kimdir?

Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl kimdir? Ali Gökçöl bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Gökçöl, ne zamandan beri Antalya Orman Bölge Müdürü olarak hizmet alıyor?


Ali Gökçöl..

Ali Gökçöl, 1964 Fethiye doğumlu. İlkokul, Oraokul, Lise / Fethiye'de bitirdi. 1986 Yılında İ.Ü Orman fakültesi ,Orman Mühendisliği bölümünü bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.


EĞİTİM DURUMU

İlkokul, Oraokul, Lise / Fethiye'de bitirdi

1986 Yılında İ.Ü Orman fakültesi ,Orman Mühendisliği bölümünü bitirdi

Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi 


İŞ DENEYİMİ

1987 Yılında Antalya Kadostra Komisyonluğunda Teknik Elaman Olarak Başladı 

Muğla-Fethiye İşletmesinde Eşen ve Güneydağ İşletme Şefi Olarak 

Fethiye İşletmesi Müdür Yardımcısı Olarak 

Fethiye İşletme Müdürü Olarak 

Kemer İşletme Müdürü Olarak 

Muğla OBM Sivi Kültür Şube Müdürü Olarak 

Muğla OBM Bölge Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yaptı 

Halen Antalya Orman Bölge Müdürü...