29 / 04 / 2024

Ali İlbaş siirt

Ali İlbaş siirt

Ali İlbaş, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali İlbaş kimdir? Ali İlbaş hangi işlere imza attı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali İlbaş kimdir?

Ali İlbaş, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali İlbaş kimdir? Ali İlbaş hangi işlere imza attı?

Siirt Havalimanı inşaatında inceleme!

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, pist uzatma ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Siirt Havalimanı’nda AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte incelemeler yaptı. 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

SGK, Siirt Belediyesi'nin gayrimenkullerine haciz koydurdu!

43 milyon liralık prim borcunu ödemediği gerekçesiyle SGK İl Müdürlüğü Siirt Belediyesi'nin gayrimenkullerine haciz koydurdu. SGK İl Müdürü İlbaş,"Görevim, devletin prim alacağını tahsil etmektir. Belediye borçlarının ilgili yasada belirtilen miktarı ödendiği takdirde haciz kaldırılacak" dedi.

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon üyeleri belli oldu!

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde mecliste faaliyet gösterecek olan ihtisas komisyonları ile meclis başkan vekilleri ve meclis katipleri seçildi. İşte imar komisyonu üyeleri Ferit Yılmaz, Rıza Kuyrukçu, Nusrettin Şanver, Nevzat Dulkadir, Ali İhsan Tunç.

Denizlililer Murat Alişan'dan yatırım istiyor!

Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan'nın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Denizli'den aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etmesinin memleketinde yarattığı heyecanın yankıları sürüyor.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre ile Bodrum'da barıştı!

2005 yılbaşı gecesi tanışıp aşk yaşamaya başladığı ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile geçen Şubat ayında ilişkisinin bittiğini açıklayan Petek Ertüre, "Bir daha o beyle ismimin anılmasını istemiyorum" demişti!

Anthill Residence'ta Kat 54 yılbaşından önce açılacak!

Ünlü Q Jazz Bar'ın yaratıcısı Mehmet Ali Açılmış'ın işleteceği Kat 54 adlı kafe lounge bar yılbaşından önce Anthill'in 200 metredeki 54. katında hizmete girecek ve kentin en yüksek noktasındaki gece kulübü olacak

Ali Ağaoğlu yeni sevgili buldu, Petek Ertüre'yi unuttu!

Bülent Cankurt, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde "22'lik yeni sevgili bulup Petek'i unutmuş!" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İş dünyasının en renkli isimlerinden olan Ali Ağaoğlu, 2005 yılbaşı gecesi tanışıp aşk yaşamaya başladığı Petek Ertüre ile geçen ay ay

Ali İlbaş siirt Haberi

Ali İlbaş siirt

1967 yılında Siirt'te dünyaya gelen Ali İlbaş, ilk ve orta öğrenimini Siirt’te tamamladı. Akbaş daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Ali İlbaş, akaryakıt, nakliyat ve inşaat sektörüyle ilgileniyor. İlbaş, TÜDKİYEB Genel Başkan Yardımcılığı, Tümsiad Siirt Şube İl Başkan yardımcılığı, ASRIYAD İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Kurucu Üyeliği ve Siirt İl Temsilciliği görevlerini üstlendi. 

Ak Parti Siirt İl Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı ve İl Başkan Vekilliği görevlerini ifa eden İlbaş, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı, Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti Siirt 3. Sıra Milletvekili Adayı oldu. 

Ali İlbaş şimdi ise 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Arapça ve Kürtçe bilen Ali İlbaş evli ve 6 çocuk...