07 / 05 / 2024

Ali Kılıç icralık mı oldu

Ali Kılıç icralık mı oldu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, malvarlığını, “2014’ten önce Almanya’da şirketlerim vardı” diyerek savunmuştu. Fakat Kılıç’ın başkanlık öncesi krediyle aldığı dairesinin borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu ortaya çıktı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi resmen Meclis'te! Emekliler hemen bu açıklamaya bakın!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, en düşük emekli maaşı ile ilgili bir kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Köseli ve Mustafa Kemal Öztürk tarafından kuruldu.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Hurdasan Atık Geri Kazanım İnşaat Ve Nakliyat Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hurdasan Atık Geri Kazanım İnşaat Ve Nakliyat Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kamışlı tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Kılıç icralık mı oldu Haberi

Ali Kılıç icralık mı oldu

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Maltepe Belediye Başkanı olduktan sonra akrabalarının ani zenginleşmesi ortaya çıkınca kendisini “2014 yılından önce de şirketlerimiz vardı, ticaretle uğraşıyorduk” şeklinde savunan CHP’li Ali Kılıç yine fena yakalandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın 2014'ten önce 2 ayrı borcunu ödeyemediği için icralık olduğu ortaya çıktı. Yeni Şafak gazetesi CHP’li Başkan Kılıç ve akrabalarının servetlerindeki ani yükselişi Türkiye’nin gündemine taşımıştı. Yeni Şafak, Kılıç başkan olmadan önce tek bir tapu kaydı bile olmayan birinci dereceden akrabalarının, 2014 yılından sonra değeri 180 milyon lirayı bulan rezidans daireler, arsalar, villa ve 5 yıldızlı otel satın aldığını belgeleriyle ortaya çıkarmıştı. Borçsuz teslim aldığı belediyeyi 550 milyon TL borçlandıran Kılıç, yakınlarının zenginleşmesini ilginç ifadelerle savunmuştu.

‘AİLECEK ZENGİNİZ’ DEMİŞTİ


Belediye Meclis toplantısında kendisine yöneltilen...