28 / 04 / 2024

Ali Kılıç rüşvet yorumu

Ali Kılıç rüşvet yorumu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, cami imamları ve dernek yöneticileriyle biraraya geldiği kahvaltı toplantısında Maltepe'de kentsel dönüşümle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesine destek istedi.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ankara'da 25 milyon liralık rüşvet tartışmasının FETÖ bölümü!

Ankara’da CHP’li Sinan Aygün ile CHP’li Mansur Yavaş arasında yaşanan 25 milyon liralık rüşvet tartışması bitmek bilmiyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Sener, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Ali Kılıç rüşvet yorumu Haberi

Ali Kılıç rüşvet yorumu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, cami imamları ve dernek yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Pinhan Restoran’da gerçekleştirilen sabah kahvaltısında, yaklaşan Muharrem ayı öncesi yapılacak etkinliklerle, camilerin sorunları, imamların istek ve talepleri dinledi. 


Maltepe Belediyesi'nin kentsel dönüşümdeki 5 kriteri! 


Maltepe'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da katılımcılara bilgi veren Kılıç, "Bizim kentsel dönüşümdeki temel anlayışımız, beş kriterden oluşuyor. Birincisi, ada bazında kentsel dönüşüm yapmak istiyoruz. İkincisi, evlerin çatılarına yağmur suyu biriktirecek paneller kurmayı düşünüyoruz. Üçüncüsü, çatılara güneş panelleri kurmak istiyoruz. Dördüncüsü ve en önemlisi binalara otopark zorunluluğu getiriyoruz. Sonuncusuysa, artık çöplerimizi yer altına alıyoruz" dedi.



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç



Kılıç: "Çok katlı binalar istersek rüşvet çoğalır, hiçbir müteahhit kazanamayacağı projeye girmez"


Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamasında rüşvetle ilgili flaş...