17 / 05 / 2024

Ali Kırkpınar

Ali Kırkpınar

Altu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Çolakoğlu, Ali Kırkpınar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

KİPTAŞ Çınar Evler kuraları çekiliyor! KİPTAŞ Çınarevler kura sonucu açıklandı mı? Çınar Evler kura sonucu 6 Temmuz 2022

KİPTAŞ Çınar Evler kuraları bugün çekiliyor. Peki KİPTAŞ Çınarevler kura sonucu açıklandı mı? İşte Çınar Evler kura sonucu 6 Temmuz 2022...

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Köseli ve Mustafa Kemal Öztürk tarafından kuruldu.

Ali Kırkpınar Haberi

Ali Kırkpınar

Altu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Çolakoğlu, Ali Kırkpınar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Altu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...