27 / 05 / 2024

Ali Kızıldağ Hedef 2 milyar dolar olmalı

Ali Kızıldağ Hedef 2 milyar dolar olmalı

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri ve son durumu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

Kızılay’dan personel alımları yeni yılda da devam ediyor. 2023 yılında açılan ilanlara ilave olarak yeni alımların ilanları yayımlandı. İşte detaylar...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kızıldağ tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Kızıldağ Hedef 2 milyar dolar olmalı Haberi

Ali Kızıldağ Hedef 2 milyar dolar olmalı

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi. Türkiye'nin spor turizminde dünyada ilk beş içinde yer aldığını kaydeden Kızıldağ, "Türkiye iklim koşulları ve spor imkanları açısından inanılmaz zengin ve aklınıza gelebilecek her türlü sporu yapabileceğiniz bir ülke" dedi. 


Sırada Ryder Cup var 


Fakat sahip olunan imkanlar karşısında Türkiye'nin pastadan hak ettiği payı almadığını belirten Kızıldağ, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye spor turizminden yılda 400-500 milyon dolar gelir elde ediyor. Rakiplerden İspanya'nın elde ettiği gelir 2.5-3 milyar dolar bandında. 

Bizim de 1.5- 2 milyar doları hedef alıp bu hedef için de ne tür aksiyonlar yapabileceğimizi konuşmamız gerekiyor. 


Başta Belek olmak üzere Türkiye'de spor turizmi...