05 / 05 / 2024

ali müfit gürtuna gayrimenkul

ali müfit gürtuna gayrimenkul

İstanbul'un Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna kurduğu Fara Grup şirketiyle gayrimenkule girmişti. Gürtüna ve kızı Yalova'da Asude Hayat projesinden sonra yaklaşık 500 villalık bir proje yapacak...

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından deprem riski, depreme dayanıklı olmayan binalar ve kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi. Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası EYT sonunda meclise geldi detayları ve nasıl şekilleneceği ise merak konusu. EYT'li olmaya hak kazananlar da dahil herkesin merak ettiği, EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? soruları artık yanıtlarına kavuşacak 

Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek! 

Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın.

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteğinde Ocak depremi! 

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteğinde Ocak depremi! Şimdi bakın!

Dolar zirveye doğru adım adım ilerlerken gözler 14.00'a çevrildi! Dolar ne olur? Uzmanlar peş peşe rakam verdi 

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi zirveye doğru adım adım ilerlerken gözler 14.00'a çevrildi. Peki dolar ne olur? Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı merak ediliyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

ali müfit gürtuna gayrimenkul Haberi

ali müfit gürtuna gayrimenkul


İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve kızı Ayşe Asude Gürtuna'nın kurduğu Fara Grup şirketlerinden Berk Yapı ile Fara Gayrimenkul, Yalova'da yeni projeler yapmaya devam edecek.


Temmuz 2008'de kurulan Fara Gayrimenkul ile Berk Yapı Yalova'da Asude Hayat projesini hayata geçiriyor. 1991 yılında kurulan Berk Yapı'nın yönetim kurulunda ise Ali Müfit Gürtuna'nın eşinin ailesinden Cemal Kalender ve Emine Kalender yer alıyor.



Kızının ismini markalaştırdı


Asude Hayat projesi 30 Nisan 2014 tarihinde Ali Müfit Gürtuna, Fara Grup İletişim Koordinatörü Ayşe Asude Gürtuna'nın katılımıyla basına tanıldı. 2 bin 500 metrekare üzerinde 25 dairelik butik bir proje olarak tasarlanan Asude Hayat, bu yılın sonunda tamamlanıyor. Projenin çizimleri Adnan Kazmaoğlu tarafından yapıldı.




500 villalık proje yolda


İnşaat, gayrimenkul, otomotiv ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri alanında faaliyet...