02 / 05 / 2024

Ali Özgül kimdir

Ali Özgül kimdir

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, emlakçılık düzenlemesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Özgül, düzenlemenin yasalaşması halinde herkesin emlakçılık yapamayacağını söyledi.

Malatya'da konutların yüzde 60'ı acilen dönüşümle yıkılmalı!

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Malatya'nın 1'inci derece deprem bölgesinde bulunduğunu belirterek, kentteki konutların yüzde 60'ının acilen kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Emlak danışmanlığı yasası vergi kaybını önleyecek!

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, emlak danışmanlığı yasasıyla konut alıcısının ve satıcısının güvence altına alınacağını, korsan emlakçılara ise cezai yaptırım uygulanacağını bildirdi.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murathan Dikel kimdir? Kaç yaşında? Ali Murathan Dikel daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murathan Dikel'in eğitim hayatı nasıldı?

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ali Özgül kimdir Haberi

Ali Özgül kimdir

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, emlak alanında gerçekleşecek düzenlemeyle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Özgül, yasa tasarısını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığına ilettiklerini ve muhtemelen tasarının 16 Nisan'dan sonra yasalaşacağını belirtti. Özgül; "Emlak danışmanlığı yasası, Türkiye'de oda ve demeklerin bir araya gelerek hazırladığı bir tasarı. Bu tasarıyı TBMM'ne sunmamıza rağmen, yaklaşık 10 yıldır, orada beklemektedir ve bir türlü gerçekleştirilemedi. 28 Şubat 2017 günü, Türkiye tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanımız ev diğer oda başkalarımızla beraber, ilk önce çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki'ye bir ziyaret gerçekleştirdik ve yasa ile ilgili bilgiler almak istedik, çünkü biz esnaf sanatkarlar olarak Gümrük ve ticaret Bakanlığına bağlıyız ama, uygulayıcı olarak da çevre ve şehircilik bakanlığı olduğu için, çıkartılacak...