04 / 05 / 2024

Ali Say

Ali Say

TOKİ Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan toplu konutlar için Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Konut kredisi faizleri zirve yaptı, krediyle konut almak isteyenlerin sayısı azaldı!

ATSO Başkanı Ali Bahar, TÜİK tarafından açıklanan konut satış verileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında konut satışında yaşanan gerilemeye dikkat çeken Başkan Bahar, krediyle konut almak isteyenlerin sayısının azaldığını da sözlerine ekledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Ali Öztunç: Fay hatları üzerindeki yerleşimlerin analizleri yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Türkiye'de çok sayıda tehlikeli fay hattının olduğuna dikkat çekerek, fay hatları üzerindeki tüm yerleşim birimlerinde yapı stoklarının çıkarılması ve analizlerinin yapılması gerektiğini belirtti. 

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Ali Sami Yen Stadyumu'nun satış bilmecesi!

Sayıştay’ın raporuna göre, Ali Sami Yen Stadyumu’nun satışından doğan 132 milyon TL, Spor Genel Müdürlüğü kayıtlarında görülmüyor.

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi açılış için gün sayıyor!

Çolakoğlu Metalurji tarafından inşa edilen Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl eğitime başlayacak. Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler “ Çolakoğlu Metalurji olarak eğitim, sağlık ve diğer alanlarda yatırım yapmayı topluma karşı bir borç biliriz.'' dedi

Ali Babacan Başbakanlık Binası'na yerleşti!

Ali Babacan, Türkiye ekonomisinin 2002-2015 tarihleri arasındaki 13 yılına damgasını vuran isimlerin başında gelir. Bu süre boyunca, 2007-2009 yılları arasındaki 2 yıllık Dışişleri Bakanlığı dönemi sayılmazsa, ‘ekonominin patronu’ydu.

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Belediye kent merkezinde park sayısını 88’den 105’e çıkardı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “19 yeni parkı bu yıl Batman’a kazandırdık. Parksız semtimiz kalmadı” dedi.

Ali İlker Önem'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Ali İlker Önem tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 13.11.2015 tarihli ve E.2015/203-K.2015/1733 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Ali Say Haberi

Ali Say

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan toplu konutlar için Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu.Burdur Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan konutlar için Burdur'a gelen TOKİ Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve beraberindeki heyet Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say eşliğinde Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı'nı gezdi. 

İncelemenin ardından Burdur Belediyesinde gerçekleşen toplantıda Bozkurt Mahallesine yapılacak toplu konutlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. TOKİ ziyareti hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, "TOKİ'den gelen heyetle birlikte kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunduk. TOKİ heyeti ile birlikte İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt'un da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda Burdur Belediyesi olarak, Kentsel Dönüşüm Alamna yapılacak konutların hak...