09 / 05 / 2024

ali şen villa

ali şen villa

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'in Bodrum'daki evine hırsız girdi. Şen'in 5 bin dolara yakın parasıyla 100. yıl için özel yapılan Fenerbahçe sati çalındı

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin ödemelerde 24 ay vade fırsatı!

Ulusoy İnşaat tarafından hayata geçen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin 24 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu üçüncü kez dede oldu. Ağaoğlu torununa, Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden villa hediye etti.

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen, Erol Yürek ve Helvetia Finvest AG ortaklığında kuruldu.

Villa kiralamada en popüler 3 ilçe hangisi?

4 binden fazla kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu olan TatildeKiralacom, 2021'in ilk yarısında en çok tercih edilenleri belirledi.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Gülşen, İspanya'dan 4 milyon TL’ye villa aldı!

Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında İspanya’da nikah masasına oturan Gülşen, burada yeni yatırım yaptı. Güzel popçu iddiaya göre ‘Costa Brava’ bölgesinden yaklaşık 4 milyon liraya villa aldı.

Şen Endüstriyel Metal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şen Endüstriyel Metal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ile Ali Atay, Zekeriyaköy'de ortalama 15 bin TL'ye bahçeli bir villa arıyor. 

Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı.

ali şen villa Haberi

ali şen villa




Bodrum Yalıkavak'ta son 3 günde yaklaşık 30 villa soyulurken evi soyulanlar arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen'de yer alıyor. Şen'in parası, ziynet eşyası ve özel yapım Fenerbahçe saatini çalan hırsızlar Turistik Yalıkavak beldesinde şoke etmeye devam ediyor.


Aralarında yabancıların da yer aldığı pek çok ünlünün villasının bulunduğu beldede bazı villa sahipleri kapı ve pencerelerinin kırıldığını anlayınca jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada, hırsızların son 3 günde yaklaşık 30 villayı soyduğu belirlendi. Hırsızların kurbanlarından Ali Şen'in evinden, içinde 5 bin dolara yakın para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayla Fenerbahçe'nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle özel olarak 100 adet üretilen, safir kristal ve 18 karat altından yapılmış kol saatinin çalındığı belirtildi. Paradan çok manevi değeri olan saatine kavuşmak istediğini söyleyen Şen, "Benim...