04 / 05 / 2024

Ali Ulvi neden öldürüldü

Ali Ulvi neden öldürüldü

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

Emlak krizine neden olan en büyük sorunlardan biri satış sözleşmeleri!

Emlak sektörünün öncü isimlerinden Ali Özmen Safa’nın bir yıl önce yaptığı “Emlakta kriz kapıda” uyarısında haklı çıktığını söyleyerek krize neden olan sorulardan birinin sözleşmeler olduğunu belirtti.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Prof. Ali Çarkoğlu: Türkiye'de neden sahra hastanesi planlaması yok?

Prof. Ali Çarkoğlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ekonomik, sosyal ve siyasi etkilerine değinerek, ‘Bir vatandaş olarak sahra hastane planlamasının neden yapılmadığını sorguluyorum” dedi.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi Büyüknohutçu ve eşi öldürüldü!

Kiracılar Derneği (KİRADER) Genel Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Konya Ali Ulvi Kurucu Mahallesi'ndeki evlerin yüzde 80'i ruhsatsız!

Konya Ali Ulvi Kurucu Mahallesi sakinlerinin başı dertte. Mahalledeki ruhsat krizi her geçen gün büyüyor. Mahalledeki yapıların tamamı ruhsatsız. Meram Belediyesi İse şikayet üzerine mahalleliye 8-12 bin lira ceza yazıyor.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, bordür-parke ve diğer altyapı çalışmaları devam ediyor. Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki Parmak Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışmaları sürdürülüyor.

Mahmutoğlugrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlugrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ulvi Mahmut, Celalettin Cem Mahmut tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Ulvi Dikbaş kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'deki Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılan Ali Ulvi Dikbaş inşaat sektöründe oldukça deneyimli bir isim. İşte özgeçmişi...

Ali Ulvi Dikbaş, Saf GYO'dan ayrıldı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Ulvi Dikbaş'ın görevinden ayrıldığı bildirildi. İşte açıklama...

Ali Ulvi neden öldürüldü Haberi

Ali Ulvi neden öldürüldü

Çevrenin korunması amacıyla faaliyet yürüten bazı örgütlerin temsilcileri, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun Antalya'nın Finike ilçesinde öldürülmesine ilişkin ortak basın açıklaması yaptı.


Asarönü mevkisinde bir araya gelen 9 çevre örgütü adına basın açıklamasını okuyan Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneğinin temsilcisi İsmail Akyıldız, Aysin ve Ali Ulvi Büyüknohutçu adına Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen çevre ve doğa savunucuları olarak, çiftin doğa için verdiği savaşı çoğalarak ve daha güçlü sürdüreceklerini söyledi.


Neye karşı savaştıklarını ve neden her geçen gün daha fazla çoğalmak zorunda olduklarını iyi bildiklerini ifade eden Akyıldız, her mücadelenin iki tarafı bulunduğunu, bu kuralın uygulanamadığı tek durumun insanın doğaya karşı verdiği mücadele olduğu söyledi. Akyıldız, doğa yağmalanırken karşılarında buna karşı savaş veren bir taraf olmadığını kaydetti.


Ege Çevre ve Kültür...