28 / 04 / 2024

Aliağa 2014 projeleri

Aliağa 2014 projeleri

2.Aliağa Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi Aliağa Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde başladı. Aliağa Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen zirve 23-24 Ekim tarihlerinde 2 gün boyunca devam edecek.

Aliağa’dan yılın ilk yarısında 5 milyar 244 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi!

Türkiye’nin en önemli sanayi, ticaret ve liman kentlerinden Aliağa’nın 2014 yılı ilk 6 aylık ihracatı yüzde 7,52’lik artışla 5 milyar 244 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Adnan Saka: Aliağa 40 yılda dev bir sanayi, ticaret ve liman kentine dönüştü!

Ege Bölgesi’nin 100 sanayi kuruluşu arasında ilk onda Aliağa’da faaliyet gösteren 5, ilk yüzde ise 11 şirketin yer alması Aliağa’nın Ege Bölgesi’ndeki ekonomik önemini bir kez daha gösterdi.

Barış Eroğlu Aliağa projeleri için halkın görüşünü alıyor!

Açıkladığı projeleri ve Aliağa’yı lider kent yapacak söylemleriyle vatandaşlardan büyük ilgi gören Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, esnaf buluşmalarında da ilgi odağı oluyor.

Barış Eroğlu: Aliağa'yı ortak akılla yöneteceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Aliağa Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, İzmir Aliağa’ da yerel demokrasiyi ve de katılımcılığı güçlendireceklerini açıkladı.

Aliağa'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen sanayi ve ticaret kentlerinden Aliağa, kentsel dönüşümü masaya yatırıyor. Toplantı, İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde 21 Şubat Cuma günü düzenlenecek...

Aliağa'da antik kent uygarlığı modern yaşamla buluşacak!

Aliağa’da bulunan Kyme antik kenti kazılarını uzun yıllar kazı başkanı olarak sürdüren İtalyan Sebastiana Lagona’nın adını taşıyan Cadde, Aliağa Belediyesi tarafından adına uygun tarihi motiflerle yeniden düzenlenecek...

Aliağa'da altyapı hizmetleri sürüyor!

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa'da ihtiyaç duyulan altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı..

Aliağa'da planlama kentin gelişim hızına yetişemiyor!

Türkiye'de sanayinin en geliştiği ilçelerin başında gelen Aliağa, plansız büyümenin sıkıntılarını yaşıyor. Bu durum son olarak Aliağa Ticaret Odası tarafından hazırlanan Aliağa Kent Vizyonu çalışmasında ayrıntılı bir şekilde ortaya kondu...

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa 2014 projeleri Haberi

Aliağa 2014 projeleri

Aliağa Ticaret Odası ve İzmir Deniz Ticaret Odası'nın iş birliğinde gerçekleşen 2.Aliağa Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi, liman ve lojistik sektörünün sorunlarının belirlenmesi ve çözümler üretilmesi adına sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. 


Geçen yıl olduğu gibi bu yılda zirveye sektörden ulusal ve uluslararası birçok firmanın büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka," Gelişen liman ve lojistik alanlarıyla Aliağa limanlar bölgesi, sürekli artan bir ivme ile potansiyelini geliştiriyor. Bu nedenle Aliağa'daki liman yönetimi ve deniz ticaretindeki gelişmeler sadece İzmir için değil, Türkiye için de büyük önem arz ediyor."dedi


Aliağa limanlarından 10 milyar dolar ihracat

17 Milyar dolarlık Ege Bölgesi ihracatının 10 milyar dolarının Aliağa limanlarından gerçekleştirildiğini dile getiren Saka, "bu rakamlar bölgemizde çok büyük bir potansiyelin olduğuna işaret...