12 / 05 / 2024

aliağa konteyner limanı ne zaman açılacak

aliağa konteyner limanı ne zaman açılacak

Aliağa ilçesinde Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden APM Terminals Genel Müdürü Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirtti.

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

İzmir Aliağa limanları demiryolu ile Anadolu'ya bağlanıyor!

Aliağa'nın Nemrut Körfezi'ndeki liman ve iskelelerini ring hatla Biçerova istasyonundan Menemen-Aliağa demiryolu hattına bağlayacak projede rayların döşenmesine başlandı.

Petkim Konteyner Limanı kapılarını açıyor!

Aliağa'da 1.5 milyon TEU elleçleme kapasitesi ile Ege Bölgesi'nin en büyük entegre limanı olacak Petkim Konteyner Limanı'nın ilk fazı kapılarını ticarete açtı.

İzmir Petkim Konteyner Limanı açılışa hazır!

İnşaatı yaklaşık üç yıl süren İzmir'deki Petkim Konteyner Limanı tamamlandı. Resmi açılışının yılın ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

İzmir Aliağa'da yeni liman yatırımları arttı!

Petrokimya tesislerinin yoğunlaşmaya başladığı İzmir Aliağa, yeni liman yatırımlarını da buraya çekiyor. Özellikle petrokimyaya hizmet veren yeni liman yatırımları öne çıkmaya başladı.

Batıçım Aliağa'da 17.5 milyonluk arsa aldı!

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Nemrut Körfezi'ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği'ndeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon liraya satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kuracak.

Batıçim Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına yatırım yapacak!

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği mevkiindeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon TL’ye satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kurmayı planlıyor.

Batıçim'den Aliağa Nemrut Limanı'na yatırım atağı!

PETKİM’in Aliağa’da Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak liman yatırımı sürerken İzmir’in önde gelen bir başka sanayi kuruluşu Batı Anadolu Çimento'da (Batıçim), yine Aliağa Nemrut’taki limanında yatırım atağı başlattı.

Batıçim Batı Anadolu Çimento Aliağa'da arsa aldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., liman işletmesinin karasal alanda geri hizmet sahası olarak değerlendirilmesi amacıyla İzmir Aliağa'da 64 dönümlük arsa alındığını KAP'a bildirdi.

Batıçim Çimento, Aliağa'daki limanını büyütecek!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., İzmir ili Aliağa ilçesi Nemrut körfezinde bulunan limanlarını büyüteceklerini, yaklaşık maliyetin 30 milyon TL tutarında olacağını KAP'a bildirdi.

Türkiye’nin en büyük konteyner limanı bugün açılacak!

Tekirdağ Barbaros ilçesinde bugün Türkiye’nin en büyük konteyner limanı hizmete girecek. 450 milyon dolara mal olan limanın hikayesinin temelinde bir aşk hikayesi yatıyor.

Aliağa konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

Aliağa ilçesinde Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden APM Terminals Genel Müdürü Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirtti.

Ege'nin en büyük konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

İzmir Aliağa'da Petkim Limanı'm (Petlim) işletecek olan APM Terminals, hizmet binasını Menemen Ulukent'te açtı. Limanın 1. aşamasının bu yılın 4. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

aliağa konteyner limanı ne zaman açılacak Haberi

aliağa konteyner limanı ne zaman açılacak

Aliağa ilçesinde Petkim ile beraber Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden Hollandalı liman devi APM Terminals, İzmir'de yeni ofisini açtı.Denizcilik sektöründe 100, liman işletmeciliğinde 50 yılı aşan birikime sahip şirket, 20 bini aşan çalışanı ile beş kıtadaki 39 ülkede, toplam 67 liman işletiyor. Firma, İzmir'deki yatırımı ile 550 kişilik istihdam sağlamayı öngörüyor. Genel Müdür Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirterek, "Bu yılın dördüncü çeyreğinde, birinci aşama inşaatları tamamlayacağız. Petkim ile ortaklaşa olarak İzmir bölgesinde, dünya standartlarında bir konteyner limanı işletmek için gün...