24 / 07 / 2024

Aliağa köy pazarı projesi

Aliağa köy pazarı projesi

CHP ' nin genç başkan adayı Barış Eroğlu, Aliağa köylerinde üreticinin desteklenmesi için iyi tarım uygulamalarının desteklenerek Aliağa'da örnek olacak bir köy pazarı kurulacağını söyledi.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Hazine iki ihaleyle borcuna 13,5 milyar daha ekledi! Açık yüzde 200 arttı

Nisanda bütçe açığındaki artış, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 200 arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki ihalede 13 milyar 598,5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Aliağa'da 45.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aliağa İcra Dairesi, Çakmaklıköyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu parseller üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 45 milyon 162 bin 570 TL olarak belirlendi. 

Vakıf GYO İzmir Aliağa revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen İzmir İli Aliağa İlçesi Aliağa Köyünde bulunan gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Silivri Alipaşa Köyü imar planı askıya çıktı!

Silivi İlçesi Alipaşa Köyü Mevkii 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması bugün askıya çıkarıldı...

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

Aliağa Belediyesi'nin eski hizmet binası yıkıldı!

Aliağa Belediyesi’nin İstiklal Caddesi üzerindeki eski merkez hizmet binası için yıkım kararı verildi ve yıkım işlemleri gerçekleştirildi.

Boğaz’a kıyısı olan ilçeler için düzenleme reddedildi!

CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Sağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde ''Boğaz’a kıyısı olan ilçelerle ilgili düzenleme yapalım. Kot oyunu ile rant sağlamayalım” dedi. Teklif, İBB tarafından reddedildi.

Niğde Uluağaç Köyü'ndeki Rum Okulu restorasyonu mecliste konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu'nun restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aliağa köy pazarı projesi Haberi

Aliağa köy pazarı projesi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni Mahalle Çarşamba Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla buluştu. Vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyip, taleplerini alan ve yapacağı hizmetleri anlatan CHP'nin genç başkan adayı Barış Eroğlu, Aliağa köylerinde üreticinin desteklenmesi için iyi tarım uygulamalarının desteklenerek Aliağa'da örnek olacak bir köy pazarı kurulacağını söyledi. 


VATANDAŞIN YÜKSEK FİYAT İSYANI


Pazarda Fiyatların yüksekliğinden şikayet eden vatandaşlar "Hükümet her gün yeni bir gizli zam yapıyor. Pazarda her ürüne her hafta zam geliyor. Emeklinin, dar gelirlinin halini düşünen yok. Aliağa'da bu fiyatların daha düşük olması için başkan olduğunuzda sizden destek bekliyoruz" dedi. 


CHP Başkan Adayı Barış Eroğlu, bir belediye başkanının yönettiği kentin her sorunuyla yakından ilgilenmesi gerektiğini belirterek, "biz bu göreve ilçemizin,...