04 / 05 / 2024

Aliağa liman projesi

Aliağa liman projesi

Aliağa limanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor!

Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ İzmir Aliağa projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa projesinin ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Aliağa projesi 2022'de tamam!

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilen 33 blok 614 konut inşasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Zonguldak Limanı projesi için 13 iş yeri yıkılacak!

Zonguldak’ta Liman projesi içinde yer alan yıkılmasına karar verilen 13 iş yeri için çalışmalar sokağa çıkma kısıtlaması gününde de sürüyor.

TOKİ İzmir Aliağa 2020 projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa 2020 projesinin detayları belli oldu. Proje 93 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 614 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Aliağa'daki endüstri bölgesi projesi mecliste!

İzmir Aliağa'da bulunan endüstri bölgesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Aliağa liman projesi Haberi

Aliağa liman projesi

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu tarafından Aliağa limanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 


Görüşmeler sırasında liman yetkilileri tarafından en fazla 'yol sorunu' dile getirilerek, hurda taşıyan kamyonların taşıma şekli ve bu yollarda geçimini hurda toplayarak sağlayan insanların olmasının mevcut durumu daha zor hale getirdiğini ifade ettiler. Yıllardır bir çözüm bulunamayan bu yolların, çağdaş Aliağa limanlarına yakışmadığı konusunda birleşildi. 


Bölgenin uygulama imar planları olmaması nedeniyle liman gerisindeki yaklaşık 150 dönümlük araziye herhangi bir inşaat yapılamadığına dikkat çeken liman yetkilileri, yaşanılan diğer sorunlarla ilgili olarak şunları dile getirdiler: "Bölgeye hizmet vermesi düşünülen demiryolları, bir türlü hizmete giremedi. Bölgeye imar gelmesi durumunda bile demir yolu hattı...