05 / 05 / 2024

Aliağa toplu konut projesi

Aliağa toplu konut projesi

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Zonguldak'a 183 konut ve 12 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projeleriyle 183 yeni konut ve 12 yeni dükkan inşa edecek.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

TOKİ'den İstanbul'a 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut ve 48 adet dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi 5 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da 759 yeni konut ve 16 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Aliağa toplu konut projesi Haberi

Aliağa toplu konut projesi

Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz Aliağalılarla projelerini açıkladı. Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde projelerini bir bir hayata geçireceğini söyleyen Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projelerini bir kitapçık altında topladı. 

Aliağa Ekspres Gazetesi'nden Esin Çetin'in haberine göre; Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, kitapçıkta şu ifadelere yer aldı:

“Toplu konut projelerimizle hemşehrilerimizi ev sahibi yapacağız. Belediye öncülüğünde kuracağımız konut kooperatifleri vasıtasıyla, dar gelirli hemşehrilerimizi kira öder gibi konut sahibi yapacağız. Site tarzında yapacağımız yerleşimlerde her türlü insani, ticari, sportif, kültürel ve sosyal ihtiyaçların karşılanabileceği alt yapılar ve ortak alanlar olacak. İnşaatlarımız Aliağalı inşaatçılarımız tarafından yapılacak. Böylelikle hemşehrilerimizin ihtiyacını yine hemşehrilerimizin üreteceği hizmetlerle karşılayacağız. Aliağa...