02 / 05 / 2024

Aliağa vergi rekortmenleri

Aliağa vergi rekortmenleri

Aliağa’da vergi rekortmenleri belirlendi. Aliağa Kurumlar Vergisi Rekortmeni Sider Dış Ticaret A.Ş Türkiye’nin en büyük Sanayi ve Ticaret kentlerinden Aliağa’da Kurumlar Vergisi Rekortmenleri açıklandı.

Aliağa Belediyesi'nden vergi yapılandırma hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanmak için başvuruların 31 Temmuz'da sona ereceğini açıkladı.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Cengiz İnşaat vergi rekortmenleri listesinde 32 basamak yükseldi!

GİB'in açıkladığı 2015 yılı vergi rekortmenleri listesinde Cengiz İnşaat yükselişini sürdürüyor. Cengiz İnşaat, bir yıl içerisinde karını yaklaşık 3'e katlayarak rekortmenler listesinde 32 basamak birden yükseldi.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa vergi rekortmenleri Haberi

Aliağa vergi rekortmenleri

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Aliağa’da faaliyet gösteren firmaların vergilerini buradan ödemesiyle Aliağa merkezi bütçeden daha fazla pay alabilecekken, yapılan yanlış uygulamayla bu pay büyük bir haksızlıkla başka merkezlere gidiyor. Bu noktada Aliağa’da üreterek kazanan kuruluşların bölgeye olan sorumluluklarının bilinciyle vergilerini Aliağa’da ödemeleri gerekiyor.”

Aliağa Kurumlar Vergisi Rekortmeni Sider Dış Ticaret A.Ş

Türkiye’nin en büyük Sanayi ve Ticaret kentlerinden Aliağa’da Kurumlar Vergisi Rekortmenleri açıklandı. 2013 yılındaki kazançlarından doğan yıllık Kurumlar Vergisi beyannamelerine göre tahakkuk ettirilen en çok vergi ödeyecek 100 mükellef açıklandı. Demir toptan Satışı yapan Sider Dış Ticaret A.Ş Aliağa Kurumlar vergisi rekortmeni olurken, 2. sırada Yalçınkayalar Paz. Dağ. Petrol Ür. Ltd. şti, üçüncü sırada ise İzmir Gemi Geri Dönüşüm LTD. ŞTİ.’yer buldu. 

Aliağa Vergi Dairesi tarafından açıklanan listenin ilk...