26 / 05 / 2024

alibeyköy kent ormanı ihale

alibeyköy kent ormanı ihale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Alibeyköy Barajı çevresine kurulacak olan 520 hektarlık Alibeyköy Uluslararası Kent Ormanı projesinin 1.etabı için ihaleye çıktı. İhale 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Kanuni Kent Ormanı'nın 1. Etabı açıldı!

İstanbul’un en büyük park alanı olarak kurulan 8 milyon metrekarelik dev Kanuni Kent Ormanı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İstanbul’a dev kent ormanı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen "Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı" projesinin ilk etabı eylül ayında hizmete girecek. 

İstanbul'a dev kent ormanı kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında "Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı" Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor.

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük Kent Ormanı olarak planlanan Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılış için gün sayıyor.

Bursa Kent Ormanı'na kayak pisti inşa edilecek!

Bursa’yı değerleriyle modern bir geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte incelemelerde bulunduğu Atatürk Kent Ormanı’na 12 ay kullanılabilecek bir ‘Suni Kayak Pisti’ yaptırılacağını söyledi

Kandıra'ya yeni Kent Ormanı!

Kandıra’nın geçmiş yıllarda vahşi depolama tekniği ile oluşturulan çöplük, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kent Ormanı” haline getiriliyor.

alibeyköy kent ormanı ihale Haberi

alibeyköy kent ormanı ihale


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı projesinin ilk etabı için ihaleye çıktı. 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan ihale İBB'ye bağlı Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.


Alibeyköy Barajı çevresinde kurulacak olan kent ormanı 520 hektar yani 5 milyon 200 bin metrekare alanı kapsıyor. Uluslararası Kent Ormanı'nda Dünya Kültür Evleri, Ekolojik Park, Biyolojik Yüzme Havuzu, Çocuk Köyü ve restoran olacak.




İHALE İLANI


İhale Konusu: 1. ETAP AVRUPA YAKASI ULUSLARARASI KENT ORMANI YAPIM İŞİ

İhale Kayıt No: 2015/41526

İhale Tarih ve Saati: 07/05/2015 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü

İlgili Adres: 19 MAYIS MAHALLESİ AYTEKİN KOTİL CAD. No:8 - ŞİŞLİ / İSTANBUL ŞİŞLİ/İSTANBUL

İlgili Telefon: 02123126200-01

İlgili Faks: 02123802242

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: