23 / 07 / 2024

Alirıza Kürekli

Alirıza Kürekli

İdesanyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alirıza Kürekli tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, D.Hüseyin Paşa Caddesi, Hurmalı Sokak'ta kuruldu.

Aile Bakanlığı daha önce tarihi vermişti... Aile Bakanlığı ödemesi alanlar için kötü haber

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemelerden faydalanan çok sayıda vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Vatandaşlarımıza kötü bir haber geldi..

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Düzenleme ortaklık payı nedir? Düzenleme ortaklık payı nasıl uygulanır?

Düzenleme ortaklık payı, kanunlarla desteklenen önemli düzenlemeleri ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu düzenleme belirli bir süreç içinde ve kurallarla gerçekleştiriliyor. Peki düzenleme ortaklık payı nedir ve nasıl uygulanır? İşte DOP ile ilgili ayrıntılar…

On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi kıyafetlerimi kurutsun ama zarar vermesin diyenler için Hoover, 15 ayrı kurutma programı ile karşımıza çıkıyor. Genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan kurutma makinesi çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutuyor. İşte merak ettikleriniz..

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Poco X5 Pro’nun özellikleri peş peşe ortaya çıkıyor! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon dünyasının önde gelen fiyat-performanslı cihaz üreticilerinden biri olan Poco, çok yakında X5 Pro modeliyle karşımıza çıkıyor. Cihazın fiyatı ve özellikleri hakkında önemli iddialar var.

Fahiş zamma hayat kurtaran önlem! Artık e-Devlet üzerinden yapılacak

Hükümet Kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında bir dizi adımlar atarken bunlardan biri de kiracı ve ev sahipleri arasında yapılan kira sözleşmeleriyle ilgili olarak karşımıza çıkıyor. Kira sözleşmeleri e-devletten yapılarak fahiş zamlarında önüne geçilmiş olacak.

Otomobil almak artık hayal! 400 binin altında sadece 1 araç kaldı

Ucuz araba bulmak artık neredeyse imkânsız hale gelirken 400 bin liranın altında Kasım ayı itibariyle sadece tek bir model araç var. Vatandaşın son ümidi ise henüz bir rakam telaffuz edilmeyen TOGG olarak karşımıza çıkıyor.

1 yıllık kira sözleşmesi sona erince ne olur?

Kira sözleşmeleri, karşılıklı borç yükleyen ve süreklilik arz eden bir sözleşme türü olarak karşımıza çıkıyor. Gayrimenkul kiralama süresince yerine getirilmesi gereken tüm yükümlülüklerin kira sözleşmelerinde belirtilmesi gerekiyor...

Emlakçılık belgesi nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nedir?

Emlak yetki belgesi, gayrimenkul danışmanlığı ya da emlakçılık yapmak isteyen herkeste olması gereken bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Arg Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arg Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Gündüz tarafından kuruldu.

Sanayicilerin kira borcu için özel bankalara çağrı!

Türkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Anıl Alirıbu dönemTürkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu, koronavirüs sürecinde, finansman yükünü kamu bankalarının aldığını, ancak artık özel bankaların da devreye girmesi gerektiğinden bahsetti.

Alirıza Kürekli Haberi

Alirıza Kürekli

İdesanyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alirıza Kürekli tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, D.Hüseyin Paşa Caddesi, Hurmalı Sokak'ta kuruldu. 


İdesanyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...