02 / 05 / 2024

Alışan Lojistik nerede

Alışan Lojistik nerede

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

EYT düzenlemesine binlerce çalışanı ilgilendiren ve çok merak edilen o madde konulacak mı?

Posta Gazetesi Sosyal Güvenlik Uzmanı Ekrem Sarısu okuyucularından gelen çok önemli bir soruyu yanıtladı. Sarısu EYT düzenlemesine kamuda çalışan binlerce kişinin çalışma hayatını düzenleyecek bir madde konulması gerektiğini ifade etti.

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı?

Tazminat, çalışan kişilerin, çalıştıkları yerden aldıkları ödemeye denir. Peki 4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı? İşte detaylar!

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Ünlü giyim markası 1500 çalışanını işten çıkaracak!

Son dakika haberine göre, İsveçli perakende giyim markası H&M, bin 500 çalışanının işine son vereceği açıkladı.

Milyonlarca çalışanın hesabına 1000 TL destek parası yatacak! Detaylar belli oldu! Çalışana ek maaş desteği...

Milyonlarca çalışan vatandaşa doğal gaz ve ısınma yardımı yapılacağı açıklandı. Kasımda resmen yürürlüğe giren destek paketinin ayrıntıları netleşti. Milyonlarca çalışanın maaşına ek olarak 1000 lira hesaplara yatırılacak. Peki doğal gaz yardımından kimler faydalanabilecek? İşte ayrıntılar...

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

Yüz binlerce çalışanı ilgilendiren kritik gelişme! Geri sayım başladı, hemen bakın!

Kamuda çalışan 600 bine yakın sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilme çalışmasında şimdi gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda. Teknik çalışmaların büyük kısmı tamamlanırken yeni düzenleme sayesinde kadrolar arası

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık'ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro...

Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren, asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), taşeron ve geçici işçiler ile sözleşmeli memurlara kadro konularında iki ay içinde önemli adımlar atılacak. İşte milyonların beklediği o konularla ilgili son dakika gelişmeleri...

Kaç yıl çalışan işsizlik maaşı alır?

İşsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlar, bu konuya dair araştırmalar yapmaktadır. İşsizlik maaşı kaç yıl çalışan alır, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? çok sık araştırılan sorular arasındadır. İşte detaylar!

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Binlerce çalışan bu haberi bekliyordu! Dev kadro için geri sayım başladı

Asgari ücrete ara zam, EYT, 3600 ek gösterge derken kamuda çalışan 600 bin sözleşmeli personelin beklediği haber bu ay sonu geliyor. Sözleşmeli kamu çalışanlarıyla ilgili düzenlemede sona gelindi. Yaklaşık 600 bin sözleşmeli çalışana kadro yolu göründü.

Yeni düzenlemeyle 4 bin 800 lira çalışanın cebinde kalacak

TİSK Başkanı Akkol, çalışanlara ödenecek sosyal yardımların vergi dışına çıkarılmasının çok az ülkede olan bir uygulama olduğunu ve çalışanın gelirini koruyacak çok önemli bir adım atıldığını söyledi.

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Alışan Lojistik nerede Haberi

Alışan Lojistik nerede

Bu bağlamda Alışan Lojistik; gün geçtikçe artan hizmet hacmi, kalitesi ve çeşitliliği ile Doğu Akdeniz’in en önemli konteyner limanlarından biri olacak Limak Port İskenderunda hayata geçirdiği yatırımıyla sürdürülebilirlik çalışmalarına devam ediyor.


Kurulduğu günden itibaren profesyonel uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik; faaliyet alanlarına bir yeni bölge daha ekledi. Intermodal taşımacılık için verimli karayolu ve demiryolu dağıtım ağının bulunması, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri (BDT) için en güvenli geçiş noktası olması, Hatay, Adana ve Gaziantep hava alanlarına yakın olması sebebiyle Limak Port İskenderun’da lojistik hizmeti vermeye başlayan Alışan Lojistik; yeni yatırımıyla denizyolu taşımacılığında da gücünü gösteriyor. 


Ocak 2014 yılı itibariyle hayata geçirdiği İskenderun yatırımıyla; liman içinde ve dışında her türlü standart ve standart dışı ürünün elleçlenmesi,...