06 / 05 / 2024

Alistair Burt

Alistair Burt

İngiltere'nin Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Burt, "İsrail'in Batı Şeria'da 1000 konut inşa etme planı ve geçen hafta bin 100 konutun daha ihalesini yapması, uluslararası olarak kınanan politikaların devamıdır" dedi..

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İngiltere'den İsrail'in yeni yerleşim planına tepki!

İngiltere’nin Orta Doğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alistair Burt, İsrail’in Batı Şeria’daki yasa dışı yerleşimlerini genişletme kararına tepki göstererek, genişletme kararının kabul edilemez olduğunu açıkladı. 

İngiltere'den İsrail'in yeni yerleşim planına kınama!

İngiltere'nin Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Burt, "İsrail'in Batı Şeria'da 1000 konut inşa etme planı ve geçen hafta bin 100 konutun daha ihalesini yapması, uluslararası olarak kınanan politikaların devamıdır" dedi..

İnşaat malzemeleri sektöründe 25 milyar dolarlık ihracat hedefleniyor!

BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, Türk inşaat malzemelerini dünyanın her bölgesine ulaştırmayı hedefleyen sektörün bu yılki ihracat hedefinin 25 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Aslan Sokak'ta kuruldu.

Bursa İnşaat Fuarı bugün sona eriyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğü, TÜYAP, İMSİAD, BURTİMDER ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası işbirliğinde Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İnşaat Fuarı bugün sona eriyor.

Bursa İnşaat 2015 Fuarına katılım yüzde 60 arttı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde TÜYAP, İMSİAD, BURTİMDER ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası işbirliğinde düzenlenen İnşaat Fuarı kapılarını açtı.

İki inşaat malzemecisi Bursa'da toplandı!

Yaz sezonundaki tüm çalışmaların ayrıntılı biçimde paylaşıldığı görüşmede dernek üyelerinin iş yerlerine ziyaretlerde bulunuldu. Kısa adı BURTİMDER olan Bursa İnşaat Malzemecileri, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti.

Burt Reynolds mortgage taksitlerini ödeyemedi!

ABD'li aktör Burt Reynolds, mortgage (tutsat) borcunu ödemediği için Florida'daki maliknesini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Bir zamanlar Hollywood'un en pahalı aktörlerinden biri olan Reynolds'un Cennet adını verdiği maliknesini 1994 yılında

Alistair Burt Haberi

Alistair Burt

İngiltere'nin Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alistair Burt, İsrail'in Batı Şeria'da toplam 2 bin 100 yeni konut inşa etme planını kınadı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Burt, "İsrail'in Batı Şeria'da bin konut inşa etme planı ve geçen hafta  bin 100 konutun daha ihalesini yapması, uluslararası olarak kınanan politikaların devamıdır. İngiltere de bugün bu kınamaya katılıyor." dedi.

Alistair Burt sözlerine şöyle devam etti; "Yerleşimler uluslararası hukuka göre gayrimeşrudur ve yaşayabilir iki devletli çözümün önündeki engellerden biridir." vurgusu yapılan açıklamada, "İsrail'i amaca ulaşmayı engelleyecek bunun gibi eylemleri durdurmaya, bütün tarafları mevcut gerilimleri düşürüp adil, kalıcı bir çözüm için uygun ortamı yaratmaya dönük gayretlerini artırmaya çağırıyorum." 

İsrail'in gayrimeşru Yahudi yerleşim birimi faaliyetleri

İsrail'in 1967'den bu yana işgal altında tuttuğu Batı Şeria'da 131, Doğu Kudüs'te 10,...