20 / 05 / 2024

alışveriş merkezi satış

alışveriş merkezi satış

Alışveriş merkezleri kanadında hareketlilik yaşanıyor. Alışveriş merkezleri ya el değiştiriyor ya da hisselerini yabancı fonlara satmaya hazırlanıyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Zenium, Frankfurt’ta yeni bir veri merkezi satın aldı!

Veri merkezi yatırımcısı İngiliz menşeli Zenium Technology Partners, Türkiye’deki ilk veri merkezi yatırımı İstanbul One’ın ardından şimdi de Frankfurt’ta yeni ve özel tasarım veri merkezi satın alımını tamamladığını açıkladı.

Balıkesir'de 7 milyon 982 bin 542 TL'ye satılık alışveriş merkezi!

Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü'nde yer alan iki katlı alışveriş merkezinin satışı 19 Eylül 2014 günü saat 11: 00'da Susurluk İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Ziylan Grup alışveriş merkezi işine girdi!

Sultanbeyli' de inşaatı devam eden Atlas AVM' nin ortaklarından Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' nın (GYO) hisselerini alan Ziylan Grup, bu satın almayla alışveriş merkezi yatırımcısı oldu.

Antalya'da satılık kültür ve alışveriş merkezi: 1 milyon 350 bin liraya!

Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Yeşilbayır Mahallesi 'nde yer alan kültür ve alışveriş merkezini satışa çıkardı. İhale 30 Aralık 2013 tarihinde saat 15:00 'te gerçekleştirilecek...

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans !

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak, proje 300 dönüm alan üzerine yayılıyor

Adese Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar'da şube açtı!

Adese Alışveriş Merkezi KAp'a yaptığı açıklamada Afyonkarahisar 'da şube açılmasına karar verdiklerini duyurdu...

Brandium Alışveriş Merkezi bugün açıldı!

Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile toplamda 500 milyon USD yatırım ile hayata geçirilen Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi kapılarını 29 Mart’ta açtı

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, yarın kapılarını açıyor!

Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yer alan Brandium Alışveriş Merkezi, 29 Mart 2013 Cuma günü açılıyor

Trump Alışveriş Merkezi, otomobil hediyelerini teslim etti!

Trump Alışveriş Merkezi’nin 10 Aralık 2012 – 17 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlediği Mercedes-Benz kampanyasının noter huzurunda belirlenen şanslı talihlilerine hediyeleri teslim edildi

Bu yıl içerisinde Türkiye'de 25 yeni alışveriş merkezi açılacak!

Türkiye'de kiralanabilir alışveriş merkezinin sayısı 299'a, kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ise 8.3 milyon metrekareye ulaşmış durumda.

Marmara Park, MIPIM'de En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nü aldı!

Marmara Park “En İyi Alışveriş Merkezi” kategorisinde MIPIM Ödülü’nü kucakladı

alışveriş merkezi satış Haberi

alışveriş merkezi satış

Perakende sektöründe son günlerde alışveriş merkezleri kanadında ciddi hareketlilik yaşanıyor. Alışveriş merkezleri ya el değiştiriyor ya da hisselerini yabancı fonlara satmaya hazırlanıyor. Yerli yatırımcıların alıcı olarak öne çıkması bu operasyonların en ilginç boyutu olarak ortaya çıkıyor.


Diğerlerini de satacak


Migros’tan Şok’u, Sabancı’dan DiaSA’yı alan Yıldız Holding, 119 mağazası olan ulaşan Onurex’i 33 milyon liraya alacağını açıkladı. Metro Group, M1 Meydan Ümraniye’yi Gülaylar’a sattı, diğer Meydan alışveriş merkezlerini de satacak.



Yine aynı grubun şirketlerinden Real için Beğendik ile görüşmeler sürüyor. Yapı marketi zinciri Tekzen için ise yabancı fonlar devrede...


Sektördeki en ses getiren satın almayı Gülaylar Grup yaptı. Grup, yıllık vergi öncesi net 12 milyon 700 bin euro artı KDV kira geliri olan Metro Group’a ait M1 Meydan Ümraniye’yi 136.5 milyon euroya satın aldı.


‘Kelepir’...