03 / 05 / 2024

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği 2015 hedefleri

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği 2015 hedefleri

Küresel sermayenin Türkiye'deki şatoları olarak adlandırılan AVM'ler, yeni bir kültür oluşturuyor. Alışveriş yapmanın ve eğlenmenin dışında arkadaşlarla görüşmek için de AVM'ler kullanılıyor.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsada beklenen zirve göründü! Uzman isim alım fırsatını açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.56 oranında düşüşle 9759 puan seviyesinden başlarken uzman isim borsa yatırımcılarını uyardı.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği 2015 hedefleri Haberi

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği 2015 hedefleri

Türkiye son dönemde sayıları hızla artan ve tüketim alışkanlıklarını değiştiren alışveriş merkezlerini (AVM) tartışıyor. Buna rağmen yıl sonuna kadar AVM'lerin 1.7 milyar ziyaretçiye ulaşması bekleniyor. Türkiye küresel sermayenin önünün ardına kadar açılmasıyla birlikte AVM kültürüyle tanıştı. Özellikle büyük kentler, tüketimin yoğunlaştığı AVM'lere ev sahipliği yapıyor. Vatandaşlar iş yaşamının dışında kalan zamanın önemli bir kısmını buralarda alışveriş yapmak, sinemaya gitmek, dinlenmek ve arkadaşlarla görüşmek gibi nedenlerle AVM'lerde geçiriyor. AVM'ler özellikle hafta sonları çok yüksek ziyaretçi sayılarına ulaşıyor.


AVM'lerin 3'te biri İstanbul'da


Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneğinin (AYD) verilerine göre, Türkiye'de faaliyette bulunan AVM sayısı 348'e ulaştı. En fazla AVM Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da bulunuyor. Bu kentteki AVM sayısı 100'ü buluyor. İstanbul'u 35 AVM ile Ankara, 19 AVM ile İzmir ve 16 AVM...