04 / 07 / 2024

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği başkanı kim

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği başkanı kim

Hulusi Belgü, Türkiye'de alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarının gelecek 5-10 yıl devam edeceğini belirterek, "Yatırımcıların biraz daha kontrollü gideceğini düşünüyorum ama bu yatırımlar devam edecek" dedi...

AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’de yapıldı!

AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı büyük katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’de yapıldı. Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı...

Hulusi Belgü: Perakendecilerle aynı gemideyiz!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) Başkanı Hulusi Belgü, kiraları dövize endeksli perakendecilerin son olaylardan sonra kâr marjlarında ciddi sorunlar yaşadığını söyledi. Perakendecilerle aynı gemideyiz...

Hulusi Belgü: AVM sektöründe 2014 yılın için 75 milyar dolar hedefleniyor!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği AYD Başkanı Hulusi Belgü, alışveriş merkezlerinin 2013 yılını 60 milyar dolar ciroyla kapatacağını, 2014'te 75 milyar dolar satış gelirine ulaşılmasını öngördüklerini söyledi...

Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler açıklandı! Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,54 yükselişle 10.738,78 puandan başladı. Borsaya ilgi giderek yükselirken, yatırımcılar hangi hisselerin kazandırdığını merak ediyor. İşte Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler...

İzmir'de arsa fiyatları tırmanışa geçti! Yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsalar kapış kapış satılıyor!

İzmir'deki arsa fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar İzmir'e en yakın illerden olan Manisa'ya yöneldi. Manisa, arsa yatırımcıların yeni yatırım merkezi haline geldi.

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Dünyaca ünlü Forbes dergisinin “yurt dışında mülk satın alınabilecek en karlı ülke” olarak nitelendirdiği Kıbrıs, “Pound”la yüksek kira geliri ve cazip konut fiyatlarıyla, Türk ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların radarına girdi. 

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsada beklenen zirve göründü! Uzman isim alım fırsatını açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.56 oranında düşüşle 9759 puan seviyesinden başlarken uzman isim borsa yatırımcılarını uyardı.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği başkanı kim Haberi

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği başkanı kim

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'de alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarının gelecek 5-10 yıl devam edeceğini belirterek, "Yatırımcıların biraz daha kontrollü gideceğini düşünüyorum ama bu yatırımlar devam edecek" dedi. 


Belgü, 3. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye geliştikçe gayrimenkul sektörünün de hızla geliştiğini dile getirerek, sektörde son 10 yılda çok büyük değişiklikler yaşandığını ifade etti. 


Türkiye'de sadece AVM yatırımlarında değil, sektörün her kolunda ciddi bir değişimin görüldüğüne dikkati çeken Belgü, insanların bu değişimin bir parçası olmaya gayret ettiğini belirtti. 

Belgü, gayrimenkul sektörünün dünyanın her yerinde "lokomotif sektör" olduğunu vurgulayarak, bu sektörün her işin başı olduğunu ve büyüdükçe, diğer yan kuruluşları da güçlendiren çok önemli bir sektör olduğunu söyledi. 


Kapalıçarşı'nın, dünyanın ilk AVM'si olduğu iddiasında bulunduklarını dile getiren Belgü, şöyle devam...