06 / 05 / 2024

Allianz Tower sigorta

Allianz Tower sigorta

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Allianz Yuvam Sigortası ile 35 saniyede evinizi sigortalayabilirsiniz!

Allianz Türkiye, Yuvam Sigortası'nı yeniledi. Yeni sigorta ürünü, ev sahipleri ve kiracılar için daha yalın ve anlaşılır içerikle hazırlandı.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Allianz operasyon birimini İzmir’e taşıyor!

Sigorta şirketi Allianz, operasyon birimini İzmir’e taşıyor. Allianz Türkiye’nin İzmir yerleşkesi ilk etapta 650, sonrasında bin 100 kişiye istihdam sağlayacak.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor!

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

Yapı Kredi Sigorta resmen Allianz’ın oldu!

ALLIANZ Sigorta Grubu ile Yapı Kredi Sigorta Grubu resmen birleşti ve de 1 Ekim 2014’ten itibaren sigorta pazarında Yapı Kredi Sigorta ismi de tarih oldu.

AXA Sigorta, Palladium Tower'a taşınacak!

AXA Sigorta, İstanbul Kadıköy Bölge Müdürlüğü'nü, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Ataşehir'de hayata geçirdiği ofis projesi Palladium Tower'da aldığı yeni yere taşınacak, inşaat tamamlandıktan sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

Allianz'a göre yangın ve patlama riskine karşı sigorta yapılmalı!

Allianz Group, küresel işletmelerdeki olası riskleri inceledi. Uzmanlarının araştırmaları sonucunda ortaya çıkan İş Dünyası Risk Raporu’nda dikkat çeken risklerin başında, işlerin kesintiye uğraması, doğal felaketleri geliyor...

Palladium Tower'da AXA Sigorta da yerini aldı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli A+ ofis projelerinden biri olan Palladium Tower; dünyanın önde gelen firmalarının yeni adresi olmaya başladı. Birçok global şirket gibi AXA Sigorta da tercihini Palladium Tower’dan yana kullandı...

Allianz Tower sigorta Haberi

Allianz Tower sigorta

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor. Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor. Faaliyetlerini 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren Allianz Tower’dan gerçekleştirecek olan Allianz Türkiye, enerji tasarufflu, çevreci ve dijital teknolojili, Türkiye’nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower ile, yeni nesil sigortacılığı yükseklere taşıyor.


81 ilde 12 bölge müdürlüğü ve 4000 acentesiyle 5 milyon müşterisinin yanında yer alan Allianz Türkiye’nin 2500 çalışanından 1700’üne evsahipliği yapacak olan Allianz Tower, dijital dünyaya ve teknoloji çağına uygun, Türkiye’nin, enerji tasarrufu ve çevre dostu özellikleri en üst seviyede olan yapılara verilen, uluslararası nitelikteki LEED Platin sertifikasına...