29 / 04 / 2024

Alman ECE grubu

Alman ECE grubu

Türkiye'de 13 AVM yatırımı bulunan Alman ECE grubunun Türkiye iştiraki ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, Türkiye'de AVM ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını belirtti...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Alt gelir grubu TOKİ Yozgat Mutafoğlu son başvuru tarihi!

Alt gelir grubu TOKİ Yozgat Mutafoğlu son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen gerçekleşeceği projede fiyatlar 61 bin 431 TL'den başlıyor.

Ankara'ya 3 yeni AVM geliyor!

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik, Ankara'ya 3 yeni AVM yapıldığını açıkladı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir grubu başvuruları bugün son!

Kura çekiminin 7 Ağustos'ta gerçekleşeceği Şanlıurfa Viranşehir TOKİ'de yer alan 467 konut satışa sunuluyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir grubu başvuruları bugün son.

Alman ECE grubu Haberi

Alman ECE grubu

Türkiye'de 13 AVM yatırımı bulunan Alman ECE grubunun Türkiye iştiraki ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, Türkiye'de AVM ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını bu nedenle de Türkiye'nin gözde pazarlardan biri olduğunu belirterek "Türkiye bugüne dek 1 milyar Avro'luk yatırım yaptık. Yatırımlarımız devam edecek. Çünkü Türkiye pazarı daha da büyüyecek" dedi. Her yıl 1 milyon kişiyi bulan nüfus artış hızının yatırım yapmalarında en büyük etken olduğunu söyleyen Hohlmann, Türkiye'deki AVM sayısının aslında çok olmadığını ancak yanlış planlama olduğunu öne sürdü. Kapanan AVM'lerin kötü yönetim nedeniyle kapandığmı dile getiren Hohlmann, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ve AVM'lere ticari alanlarının yüzde 5'i kadar yöresel ürün satış bölümü zorunluluğu getiren perakende yasa tasarısmı da eleştirdi. Hohlmann, "Burası yabancı yatırımcılar için ciddi...