05 / 05 / 2024

alman inşaat konut satış sorumlusu

alman inşaat konut satış sorumlusu

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak en az 2 yıl konut satışında deneyimli, konuşması düzgün, sıcak kanlı, pozitif enerjili, ikna yeteneği yüksek, pes etmeyen, bayan satış sorumlusu arıyor...

Alman inşaat sektörü konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro yardım talep ediyor!

Yeni konut inşaatlarındaki keskin düşüşle dikkat çeken Alman inşaat sektörü, konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro sübvansiyon sağlamaya çağırıyor. 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Yeniden konut edinme şansı giderek azalıyor! İnşaat sektörü alarm vermeye başladı!

Almanya'da inşaat sektörü alarm vermeye başladı. Alman hükümetinin yılda 400 bin yeni konut inşa etme hedefi giderek uzaklaşıyor hatta 2025 yılına kadar 100 bin sınırının altına düşmesi bekleniyor.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Alman inşaat endüstrisindeki canlılığın devam etmesi bekleniyor!

Bundesbank, ekonomiye yönelik bu yılın ağustos ayı raporunu yayımladı, raporda “Alman inşaat endüstrisindeki canlılığın ise devam etmesi bekleniyor.” değerlendirmesi yapıldı.

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Can tarafından kuruldu.

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

Bilecik Pazaryeri Konut projesi inşaatında sona gelindi!

Pazaryeri'nde, kat karşılığı konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında 28 konut üreterek sahiplerine teslim eden Pazaryeri Belediyesi, 66 konutun da inşaatında sona yaklaştı.

alman inşaat konut satış sorumlusu Haberi

alman inşaat konut satış sorumlusu

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak bayan satış sorumlusu arıyor.

En az 2 yıl konut satışında deneyimli, konuşması düzgün, sıcak kanlı, pozitif enerjili, ikna yeteneği yüksek, pes etmeyen, satış ve pazarlama odaklı, uzun vadeli çalışmayı planlayan, haftasonları çalışabilecek satış sorumlusu arıyor. 


Mobil Tel:  0530 770 34 70

Tel:  0262 721 36 03

Fax:  0262 721 36...