15 / 05 / 2024

Alman Metro Grubu

Alman Metro Grubu

Alman Metro Grubuna ait alışveriş merkezi M1 Meydan Ümraniye, City's'in sahibi Gülaylar Grup tarafından satın alındı...

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Metro Holding'den Edirne'ye 250 milyon TL'lik dev yatırım!

Metro Holding Grubu yatırım atağını 2017'de dev bir projeyle devam ettiriyor. Bünyesinde halka açık 6 şirket barındıran Metro Holding, Edirne'de yaklaşık 24 bin metrekarelik alanda, 25 katlı 2 blok ve 26 katlı 3 binadan oluşan bir kompleksi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Üsküdar metro hattında inceleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Doğuş Grubu'nun ortaklaşa yürüttüğü metro Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı inşaat çalışmaları esnasında bölgede çatlaklar meydana geldi.

Oyak Grubu Almatis'i satın aldı!

Oyak Grubu'nun Alman alumina ürünleri üreticisi Almatis'i satın alma bedelinin 1 milyar dolara yaklaşabileceği belirtildi.Bu bedel son dönem Türk şirketlerinin yaptığı en pahalı satın almalardan biri olarak kayıtlara geçebilir.

2005 yılında Maritim Hotels Grubu, Galataport ve Haydarpaşa'ya talip olmuş!

2005 yılında Alman Maritim Hotels Grubu, Salıpazarı'nda gerçekleştirilecek Galataport Projesi'nde ve Haydarpaşa'da 5 yıldızlı iş oteli ve kongre merkezi yapımı ile ilgili projelere talip olmuş.

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

1964 yılında Havai Metro'nun kurulması teklif edilmiş!

1964 yılında Alman Krupp Şirketi'nin temsilcileri, belediyeye İstanbul'da Havai Metro şebekesi kurmayı teklif etmiş. Lastik tekerlekli yapılacak olan Havai Metro, Haşim İşcan tarafından da olumlu karşılanmış.

Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Alman Metro Grubu Haberi

Alman Metro Grubu


IKEA ve Real mağazalarınında içinde yer aldığı M1 Meydan Ümraniye alışveriş merkezi el değiştirdi. Alman Metro Grup bünyesindeki  M1 Meydan Ümraniye AVM'yi satın alan Gülaylar Grup böylece AVM sayısını ikiye...