17 / 05 / 2024

Almanya uçak seferi

Almanya uçak seferi

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile Münih Havalimanı’ nda 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

3. Havalimanı'na ilk uçak 2018'de inecek!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, “Almanya’dan bile arayıp‘ 3. havalimanı iptal oldu mu?’ diye sordular. 2018’in ilkçeyreğinde ilk uçak inmişolacak” diye konuştu.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

Almanya'da 56 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı'nda 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için greve gidecek olması nedeniyle Münih Havalimanı'nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Almanya'da grev nedeniyle 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile Münih Havalimanı’ nda 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı’nda yarın 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’ nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeniyle Münih Havalimanı’ nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi...

Nevşehir'de uçak seferi ertelendi!

Türk Hava Yollarının Nevşehir ve İstanbul arasında gerçekleştireceği uçak seferleri ertelendi. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle Nevşehir'deki hava limanında mahsur kalan 125 yolcu, kentteki otellere yerleştirildi.

Antalya Havalimanı, 21 Haziran'da 971 uçak seferi ile rekor kırdı!

Antalya Havalimanı'nın 21 Haziran'da misafir ettiği yolcu ve uçak sayısında rekor kırdığını ifade eden Birdal, "Antalya, 21 Haziran'da 971 uçak ve 169 bin 122 yolcuya sorunsuz hizmet vererek tarihi rekorunu kırdı.

Sakız heyeti İstanbul'a uçak seferi istedi!

Sakız heyeti İstanbul' a uçak seferi istedi. İzmir Ticaret Odası' nı ziyaret eden Sakız Ticaret Odası heyeti, ada ile İstanbul arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Doğu Karadeniz'den KKTC'ye direkt uçak seferleri yapılacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamada, özel bir hava yolu firmasının 23 Haziran'dan itibaren Trabzon Havalimanı'ndan KKTC'deki Ercan Havalimanı'na karşılıklı uçak seferi başlatacağı belirtildi...

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

Almanya uçak seferi Haberi

Almanya uçak seferi

Lufthansa şirketinden yapılan yazılı açıklamada, Vereinigung Cockpit (VC) pilotlar sendikasının Münih Havalimanı'nda iş bırakma çağrısıyla yapılacak grevden Münih’ten yapılacak kıtalararası uçuşların muhtemelen etkilenmeyeceği ifade edildi.


Bu uçuşlarda öğleden sonra gecikmeler olabileceğine işaret edilen açıklamada, Almanya ve Avrupa içi yapılan uçuşlarda ise 110 seferin iptal edildiği ve yaklaşık 13 bin 500 yolcunun bu iptallerden etkileneceği kaydedildi.


Açıklamada, söz konusu yolcuların telefonla kısa mesaj (SMS) ve elektronik posta yoluyla bilgilendirildiği ifade edildi. Yolcuların biletlerini ücretsiz iptal edebileceği veya rezervasyon tarihini değiştirebileceği belirtilen açıklamada, yolcuların bir kısmının başka havalimanlarını kullanabileceği vurgulandı.


Grev sebebiyle Münih’te yüzlerce otel odasının kiralandığı, vize sebebiyle havalimanından çıkamayan yolcular için transit bölümünde geceleme olanağının sunulacağı bildirilen açıklamada, Almanya içi seferler için uçak biletlerinin tren biletiyle değiştirilme imkanının da bulunduğuna dikkati çekildi.


Toplu...