09 / 05 / 2024

Almatı Havalimanı nerede

Almatı Havalimanı nerede

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Almatı Havalimanı'nı satın almak üzere görüşmelere devam edeceklerini anlattı.

Sani Şener: Havalimanı sayımızı 15'e çıkardık!

''Havalimanlarımıza son olarak Almatı’yı ekledik. Bununla birlikte işlettiğimiz havalimanı sayısı 15 oldu'' diyen TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, ''Afrika’da ve Balkanlar’da takip ettiğimiz projelerimiz var'' dedi.

TAV, Kazakistan'daki Almatı Havalimanı için imzayı attı!

TAV Havalimanları, Kazakistan'ın ana giriş kapısı olan Almatı Havalimanı için hisse alım sözleşmesini imzaladı

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV'ın Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor!

​​​​​​​TAV Havalimanları Holdin ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmeleri devam ediyor...

TAV, Almatı Havalimanı için görüşmelere devam ediyor!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Almatı Havalimanı'nı satın almak üzere görüşmelere devam edeceklerini anlattı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir nerede?

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir nerede sorusuna; TEM Otoyolu’nun yanı başında, E5 Otoyolu’na 5 km, Atatürk Havalimanı’na 13 km, 3. havalimanına 30 km, 3. köprüye ise 40 km uzaklıkta cevabı veriliyor...

Almatı Havalimanı nerede Haberi

Almatı Havalimanı nerede

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Almatı Havalimanı'nı satın almak üzere görüşmelere devam ediyoruz. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, Türkiye-Kazakistan'ın kültürel ve ticari bağlarının daha da gelişmesi için önemli bir adım atılmış olacak." açıklamasında bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habre göre; Kazakistan'ın başkenti Almatı'da gerçekleşen "Almaty Investment Forum"da, 500'e yakın iş insanı, üst düzey kamu görevlileri ve yatırımcılar bir araya geldi.

Açıklamada forumdaki konuşması yer alan, Şener, Almatı Havalimanı'nı satın almak üzere görüşmeleri sürdüreceklerini söyleyerek, sürecin olumlu sonuçlanmasıyla gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Havalimanının turizmin geliştirilmesi ve bölgenin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini söyleyen Şener, kamu ve özel sektörle iş birliği durumunda tüm paydaşlar için en yüksek yararın sağlanacağını kaydetti.

Dünya ölçeğine göre, gelecek dönemde, havacılıkta en hızlı büyüyecek bölgenin Asya olduğunu ifade eden Şener, 20 yıl içinde Asya...