30 / 04 / 2024

Alp Gürkan kim

Alp Gürkan kim

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

Spine Tower sınırlarını kat kat aşmış!

Alp Gürkan, Maslak'ta imar planına ve ruhsatına aykm yapılan Spine Tower ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İnşaatın kuralına uygun yapıldığını savunan Gürkan, gökdelenin sahibi değil müteahhidi olduğunu söyledi.

Alp Gürkan kimdir?

Soma Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan kimdir? Alp Gürkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Gürkan, Soma Holding'i ne zaman kurdu? İşte Soma Holding Alp Gürkan...

Soma Holding Alp Gürkan basın açıklaması: Yangının trafo ile ilgisi yok!

Soma Holding basın toplantısı düzenliyor. Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan açıklama yapıyor. Soma Kömür İşletmeleri’nin Genel Müdürü Ramazan Doğru ise Meydana gelen kazanın trafo ile bir ilgisi olmadığını söyledi.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Şirketlerden depremzedelere yardım hamlesi! Hangi şirket ne yardım gönderdi? Kim ne yaptı?

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları sarmak üzere iş dünyası da seferber oldu. Şirketler ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra maddi yardımda da bulunuyor.

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Alp Gürkan kim Haberi

Alp Gürkan kim

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Tedbir kararının Gürkan'ın işadamı Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle alındığı ortaya çıktı. Öte yandan TMSF aralarında Korkmaz Yiğit ve Alp Gürkan'ın da aralarında bulunduğu toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.


Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasından önce, geçtiğimiz cuma günü, TMSF'nin Gürkan hakkında şok bir karar aldığı ortaya çıktı.


Buna göre TMSF, Korkmaz Yiğit'in fona olan 76 milyon TL borcundan dolayı Soma'nın patronu Alp Gürkan'la birlikte 10 kişinin mal varlığına tedbir koydu. Söz konusu tedbir işlemi Gürkan...