22 / 07 / 2024

Alpagut

Alpagut

Bolu Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Toplantısı önceki gün Alaaddin Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Komisyonlardan gelen konuların görüşüldüğü toplantının sonunda Başkan Yılmaz çok önemli bir açıklama yaptı.

Araba alacaklara yetkili isimden müjde: 'ÖTV'ye çok yakında müdahale...'

Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, arabalara uygulanan özel tüketim vergisine (ÖTV) müdahale beklediğini açıkladı.

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Alpagut Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Alpagut Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedel ile Kemal Alpağut tarafından kuruldu.

TOKİ Bolu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi , Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Bolu’ya 17 yılda 12 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Bolu’nun güzelliğine Alpagut’taki millet bahçesiyle güzellik katacağız. Köroğlu Millet Bahçesini hizmetinize sunacağız'' dedi.

Köroğlu Parkı, Bolu'yu şahlandıracak!

Köroğlu Parkı, Bolu Belediyesi tarafından Alpagut Mahallesi'nde inşa ediliyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'nun algısını değiştirecek bir park olacak" dedi.

Dbi Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbi Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Erbil Alpagut tarafından kuruldu. 

Çorum Dodurga'ya modern su deposu inşa edildi!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı. Depo Alpagut Köyünün yaklaşık 240 hanesine su verecek

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

Elkon Çerkezköy'de beşinci fabrika için düğmeye bastı!

Türkiye'nin en büyük 'beton santralı' üreticisi Elkon'un sahibi Mustafa Alpagut, Çerkezköy'de beşinci 'makine üreten' fabrika yatırımına yakında başlayacaklarını açıkladı.

Bolu'nun kuzeyinde imar değişikliği!

Bu kez de Bolu'nun kuzey istikametinde olan Alpagut, Alpagutbey, Kılıçarslan, Çakmaklar ve Salıbeyler ve DSİ Kanal bölgesini imara açtı ve üstelik 8 kat imar izni verdi.

Elkon, Esentepe'de Porsche dizaynlı rezidans yapacak!

Sanayici Mustafa Alpagut'un şirketi Elkon, Esentepe'de 20 milyon dolarlık rezidans projesine hazırlanıyor. 39 dairelik projenin iç dizaynı için Porsche Dizayn ile görüşmeler sürüyor

Alpagut Haberi

Alpagut

Bolu Belediyesi Nisan ayı 2. Meclis toplantısı önceki gün komisyonlardan gelen konuların görüşülmesiyle başladı. Pek çok gündem maddesinin komisyonlardan gelerek karara bağlandığı toplantı da imar komisyonundan gelen çok önemli bir madde de oy çokluğuyla kabul edildi.


Yıllardır Bolu’da kriz halinde olan yayla meselesine Bolu Belediyesi son noktayı koydu. Birkaç kez Bolu’da görev yapan valilerin de müdahil olduğu yayla krizinde bir türlü çözüme varılamamış ve bugünlere kadar kriz devam etmişti.


Bolu Belediye Meclisi İmar Komisyonu’ndan gelen, “Bolu ili, Merkez ilçesi, Çakmaklar, Salıbeyler, Dodurga, Sarıcalar yaylaları; Pirahmetler, Alpagut, Karabeyler, Demirciler yaylaları; At yaylası mevkiinde bulunan Kürkçüler, Ağaççılar, Kılıçarslan, Sandallar, Paşaköy, Çivril yaylaları ve yakın çevresinin bulunduğu alanların belediye mücavir alan sınırları içerisine alınması” teklifi oylamaya sunuldu. Oylama meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.


Oylama...