02 / 05 / 2024

Alparslan Çakar Ziraat Bankası

Alparslan Çakar Ziraat Bankası

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar kimdir? Alpaslan Çakar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Çakar'ın biyografisi...

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Kredi kartında flaş düzenleme! Kısıtlanıyor mu? Ekonomistler olasılıkları peş peşe sıraladı

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışlara dikkat çekerek düzenleme gelebileceğini açıkladı.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alparslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar kimdir? Alpaslan Çakar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Çakar'ın biyografisi...

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Halil Alparslan: Emlak sektöründe iddialıyız!

Yalı Emlak Real State broker'ı Halil Alparslan canlı yayınımızda gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı.

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Akar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Akar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Haydar Akar Kocaeli Devlet Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin tamamlandığında 6 kat ile hizmet verecek yeni binasının inşaatı hızla devam ederken Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 29 Ekim 2016 ‘da bitmesi planlanan inşaatındaki çalışmaları yerinden inceledi.

Ziraat Bankası kurumlar vergisi rekortmeni oldu!

Ziraat Bankası, ödediği 1 milyar 589 milyon 48 bin 906,49 lira ile geçen yıl en fazla kurumlar vergisi ödeyen kurum oldu.

2001 yılında Emlakbank'ta tüm işlemler Ziraat Bankası adıyla yapılmaya başlanmış!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 6 Temmuz 2001 tarihindeki kararı ile 75 yıllık geçmişiyle tarihe gömülen Emlakbank'taki tüm işlemler, 9 Temmuz'dan itibaren, Ziraat Bankası adıyla yapılmaya başlanmış.

Yeni As Bayburt Turz. Seyahat Taş.Ser.Bak.İst.İnş.Pet.Akar.Tem.Tic.San.Ltd.Şti.İst. Avcılar Şubesi açıldı!

Yeni As Bayburt Turizm Seyahat Taş. Ser. Bak. İst. İnşaat Pet. Akar. Tem. Tic. Sanayi Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi; Fuat Yolcu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar'da açıldı.

Ziraat Katılım ilk şubesini açtı!

Katılım bankacılığının yeni oyuncusu olan ilk şubesini dün açan Ziraat Katılım Bankası bu yıl 20 şubeye ulaşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 için 500 şube hedefi belirlerken, 'Ziraat Tekafül'ü kurun' tavsiyesinde bulundu

Ziraat Katılım ilk şubesini Eminönü'nde açtı!

Ziraat Katılım Bankası'nın ilk şubesi açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi bir adım atıldığını belirterek, bunu süratle Halk Katılım'ın ve Vakıf Katılım'ın devam ettirmesi gerektiğini söyledi.

Alparslan Çakar Ziraat Bankası Haberi

Alparslan Çakar Ziraat Bankası

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar kimdir? Alpaslan Çakar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Çakar'ın biyografisi...

Alparslan Çakar kimdir? 
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Alparslan Çakar, 1996'da Ziraat Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı olarak işe başlayarak, Müfettişlik ve Şube Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2005'te Bölge Baş Müdürlüğü görevine atanan Alparslan Çakar, 2007 yılında Daire Başkanı olan Çakar, sırasıyla Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı, Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı, Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 

Ocak 2016-Temmuz 2017 tarihlerinde Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olan Çakar, Temmuz 2017-Haziran 2018'de Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2018 yılından bu yana Perakende Bankacılık-2 Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini üstelenen...