13 / 05 / 2024

Alpay İştegör

Alpay İştegör

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi, Alpay İştegör tarafından 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Üsküdar, Burhaniye'de kuruldu.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs sonrası emlak sektörü hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, şehir dışı seyahat kısıtlamasının kaldırılmasından sonra emlak piyasasının hareketleneceğini belirtti...

CHP'li Alpay Antmen'den 'deprem vergileri kaldırılsın' teklifi! 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, deprem vergisinin kaldırılması için meclise kanun teklifi sundu. Antmen, "20 yıldır toplanan vergilerin, depreme önlem olarak kullanılmadığı ortaya çıktı" dedi...

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Etimesgut'ta inşaat sektörü göze çarpıyor!

İzciler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Aslan, Ankara'nın gözde ilçesi olan Etimesgut'ta inşaat sektörünü kaleme aldı...

Parası olan herkes arsa yatırımı yapabilir mi?

İnşaat ve emlak piyasasında yatırımın konumu ve zamanlaması büyük önem taşımaktadır. İzciler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Aslan, bu konuya ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı ve arsa yatırımının püf noktalarını dile getirdi...

Mustafa Alpay Tunay'dan inşaatçılara çağrı!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Alpay Tunay, Alanya'da sık sık yaşanan depremlere karşı inşaat sektörü temsilcilerine seslendi. Tunay, depreme karşı inşaatlarda denetimlerin sıklaşması gerektiğini söyledi.

Alpay Çepni Vadistanbul'dan ayrıldı!

5 yıldır Vadistanbul projesinde görev yapan Aydınlı Group İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldı. Çepni, projenin geliştirme aşamasından bu yana içinde bulunmuştu.

Özkarataş Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkarataş Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Alpay imzasıyla kuruldu.

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi, Halit Tuncay Alpay ve Olcay Alpay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Prosell Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prosell Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Dilek Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hatice Yeşim Alpay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik'te kuruldu.

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Alpay İştegör Haberi

Alpay İştegör

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Abdullahağa Caddesi, Beylerbeyi İş Merkezi,...