21 / 05 / 2024

Alper Çelik gebze

Alper Çelik gebze

11 yıl önce Çelik İmalat ve montajlama hizmeti vermek için kurulan Alper Çelik dördüncü tesisini Gebze'de kuruyor...

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Orkun Çelik Mehmet ve  Alper Çelik tarafından kuruldu.

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Gebze'de 40.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tavşanlı Köyü, Köyyeri Mevkii'nde yer alan Sert Demir Çelik Metal fabrikası 40 milyon 900 bin 268 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mina Demir Çelik Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Demir Çelik Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Melih Karaca ve Alper Konuk ortaklığında k 50 bin TL sermaye ile uruldu.

Kocaeli’de 3 tematik lise açılıyor!

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi.

Sarıtaş Çelik 20 milyon dolarlık yatırımın temelini attı!

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesisinin temelini attı. Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğunu söyledi.

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Erdem Sevdi Ve Alper Gence Gençler ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılıyor!

Gebze 3. İcra Dairesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nin içinde yer alan Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 8 milyon 291 bin TL olarak belirlendi.

Alphan Çelik Metal Yapı Mühendislik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alphan Çelik Metal Yapı Mühendislik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Balta ve Muhammet Hanifi Çelik ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Yılmaz Çelik ve Alper Çelik ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Seyhun Sok. Sokak'ta kuruldu.

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursa'ya taşıdı!

ThyssentKrupp'un Gebze fabrikasını 2012 yılında alarak burada otomotiv sanayi için aks, motortraversi ve salıncak kolları üretimi yapan Beyçelik Gestamp, buradaki fabrikanın bir kısmını Bursa'ya taşıdı.

Alper Çelik gebze Haberi

Alper Çelik gebze


Alper Çelik, Adapazarı Profil ve Trapez fabrikaları ile Çerkezköy'den sonra dördüncü üretim tesisini Gebze'de kuracak.Tüm Türkiye'nin yanı sıra özellikle Gebze'den Ereğli'ye kadar olan geniş bölgede Alper Çelik ciddi bir pazar payına sahip...