05 / 05 / 2024

Alper Göker

Alper Göker

AKG Statü şirketinin kurucu ortağı Alper Göker, Ankara'da yeni konut stoğunun 25 bini aştığını belirterek satış rakamlarının geçmişi arattığını, pazarlama ve finans stratejilerinin yeniden masaya yatırılması gerektiğini söyledi.

Alper Göker: İnşaat sektörü gelecekten umutlu!

Yeni konut stokunun 25 bini aştığı Ankara'da, projelerin konum ve hedef kitlenin ihtiyaçlarına hitap edecek stratejiler geliştirmesi şart. AKG Statü şirketinin kurucu ortağı Alper Göker sektörle ilgili konuştu.

Alper Göker: Satış geriledi, stok arttı ama inşaat sektörü gelecekten umutlu!

AKG Statü şirketinin kurucu ortağı Alper Göker, satışlarda yaşanan daralmanın sektör açısından sorunlara yol açabileceğini, tüm şirketlerin pazarlama ve finans stratejilerini yeniden masaya yatırmaları gerektiğini belirtti.

Kiralar bu şekilde düşer: 1 yıldan sonra ev sahibi kontratı feshedebilmeli!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan resmi rakamlara göre konutta fiyat artış hızı yavaşladı. Peki konutta fiyatlar neden düşmüyor? Prof. Dr. Ali İhsan Göker, X sosyal medya hesabından çözüm önerisini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konutta arz artmazsa kiraların düşmesi hayal: Ek vergi derde deva olmaz!

Birden çok evi olanlara ek vergi önerisi sosyal medyada gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Ali İhsan Göker, konuya ilişkin bir paylaşım yaptı ve 'Derde deva olmaz' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Depremde en çok hangi katlar zarar görür? Depremde binanın ilk neresi çöker? Bir bina depremde neden çöker?

Kahramanmaraş merkezli ve ülkenin yüreğine ateş saçan depremlerden sonra vatandaşlar depremde nerelerin güvenli olduğu ve binada ilk nerelerin çökeceği araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

AKG Statü CEO’su Alper Göker, Yeni Evim Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi? İşte AKG Statü CEO’su Alper Göker'in o açıklamaları...

Lac Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lac Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göker Cilacı tarafından kuruldu.

Alper Göker Haberi

Alper Göker

Ankara'da yeni konut stoğunun 25 bini aştığını belirten AKG Statü şirketinin kurucu ortağı Alper Göker, satış rakamlarının geçmişi arattığını belirtti. Büyük konut projeleri ve ticaret merkezlerine yönelik satış, iş geliştirme, proje yönetimi, kiralama alanlarında faaliyet gösteren AKG Statü şirketinin kurucu ortağı Alper Göker, Ankara'da yeni konut stoğunun 25 bini aştığını belirterek satışlarda meydana gelen daralmanın sektör açısından sıkıntı olduğunu, tüm şirketlerin pazarlama ve finans stratejilerini yeniden masaya yatırmaları gerektiğini belirtti. 


"HER BÜTÇEYE UYGUN KONUT ÜRETİLMELİ"


Günümüzdeki satış rakamlarının geçmiş yılları M arattığını kaydeden Göker, "Ankara'da satışına başlanan yeni konut stoku 25 bine ulaştı. 

Stokun erime süreci de uzadı. 

Ancak, bu durumun geçici olduğuna inanıyorum, inşaat sektörü oyuncuları, bugün yaşanan sorunları, yenilikçi kampanyalar ile aşabilir" dedi. 

Konut projeleri planlanırken karma karakteristik formatlardan çok, birbirine yakın...