30 / 04 / 2024

Alper Vinç pi makine

Alper Vinç pi makine

Alpler Vinç, Pi Makine ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Ege Bölgesi'nde kule vinç alanında duyulan ihtiyacı daha hızlı karşılamayı hedefliyor.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berke Alper Turan, Ersin Turan ve Semra Turan ortaklığında kuruldu.

Pişkin Vinç, Antalya'da hizmet veriyor!

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Alper Vinç, Ege'nin kule vinç ihtiyacını karşılamayı hedefliyor!

Alpler Vinç, Pi Makine ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Ege Bölgesi'nde kule vinç alanında duyulan ihtiyacı daha hızlı karşılamayı hedefliyor.

Alper Altınok: Konut almanın tam zamanı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Cenk Alper kimdir?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti. Peki, Cenk Alper kimdir? Cenk Alper, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cenk Alper..

Kordsa CEO'su Cenk Alper inşaat sektörüne giriyor!

Kordsa CEO'su Cenk Alper, özel bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Mekke'deki vinç kazasına sebep olan inşaat firmasına yasak geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Suudi Arabistan Mekke'deki vinç kazasının sebeplerini çok güzel araştırdı ve daha sonra verilmesi gereken bütün cezaları verdi. Söz konusu inşaat firmasına her türlü yasağı getirdi." dedi.

Han Vinç İnşaat Nakliyat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Vinç İnşaat Nakliyat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Ali Tüylü tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Beyoğlu, Kaptanpaşa Mahallesi, Yay Sokak'ta kuruldu.

Liebherr şirketi Mekke'deki vinç kazasını inceleyecek!

Liebherr şirketi, Mekke’deki vinç kazasını araştırmak üzere bir uzmanını Suudi-Arabistan’a gönderdi. Mekke'de bulunan diğer uzmanlarla kazanın sebebini tespit etmeye çalışacağı ancak bunun haftalar almasının beklendiği bildirildi.

Ekrem Keleş Mekke'deki vinç kazasını değerlendirdi!

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Mescid-i Haram’da vinç devrildi!

Mescid-i Haram’da vincin devrildiği Safa ve Merve tepelerinin bulunduğu alanın yanındaki yaklaşık 500 metrekarelik bölüm ile 2. ve 3. katlar ibadete kapatıldı. Söz konusu vinç, bölgedeki en büyük iş makinesi olarak da dikkati çekiyor.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Alper Vinç pi makine Haberi

Alper Vinç pi makine

Alpler Vinç, Türkiye'nin en büyük vinç üreticileri arasında yer alan Pi Makine ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Ege Bölgesi'nde kule vinç alanında duyulan ihtiyacı daha hızlı karşılamayı hedefliyor. Pi Makine'nin yarım asırdır ağır iş ve inşaat makineleri ile sanayi tesisleri ürettiğini ve birçok ülkede kurduğu makine ve tesisler ile dünya pazarlarında da önemli bir paya sahip olduğunu aktaran Alpler Vinç Hizmetleri İş Makineleri Sanayi Ticaret AŞ Yöneticisi Mustafa Alp, şöyle konuştu: "İki firma, kule vinç alanında da güçlerini birleştirerek, önümüzdeki günlerden itibaren İzmir ve Ege Bölgesi'nde kule vinç talebini daha hızlı karşılamaya başlayacak."

Söz konusu işbirliğinin, 18 Kasım Çarşamba günü Kemelpaşa OSB'deki Alpler Vinç Fabrikası'nda düzenlenecek törenle resmi olarak duyurulacağını söyleyen Alp, bu işbirliğinin özellikle İzmir ve Ege'de eksikliği hissedilen kule...