04 / 07 / 2024

Alpiş İnşaat

Alpiş İnşaat

Bir yanda tekelleşmenin yaygın olduğu, rekabet ortamının yaratılması üzerine çalışmalar yürüten Güney Afrika Cumhuriyeti. Diğer yanda ticaretten çok yatırım bekleyen Angola...

Namık Ekinci: Müteahhitlerin günah keçisiyiz!

Namık Ekinci,müteahhitler için "Kendi eksiklerini, hatalarını bertaraf etmek için günah keçisi arıyorlar" dedi

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 

Alpiş Nilüfer House 1'de yüzde 20 indirim fırsatı! Hemen teslim!

Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Nilüfer House 1 projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Alpiş İnşaat 2023 yılında 5 yeni projeye imza attı!

Alpiş İnşaat, Cumhuriyetin 100. yılında, 5 yeni konut projesi için düğmeye bastı. Şirket, hayata geçirdiği 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Alpiş İnşaat imzasını taşıyan Alpiş Aden House Bursa projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Sertaç Karaalp: Yatırımlar devam edecek!

Alpiş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin bu haftaki konuğuydu. Karaalp İstanbul Caddesi'nin yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyleyerek yatırımlarının süreceğini belirtti. İşte o röportaj...

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satılacak!

Suudi Arabistan'ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu'nun Valisi Musaad Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yan bu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'ndan oluşan heyet Alpiş Group'u ziyaret etti.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Alpiş İnşaat Haberi

Alpiş İnşaat

Çelik İhracatçıları Birliği, Türk çelik sektörünü dünya pazarlarında tanıtmak ve sürdürülebilir pazar payını artırmak amacıyla organize ettiği ticaret heyetlerine Güney Afrika Cumhuriyeti ve Angola’yı da ekledi. Ekonomi Bakanlığı desteği ile pazara giriş desteği kapsamında gerçekleştirilen heyete; Türkiye’den Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Özgür Çelikel ve Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci başkanlığında Türk çelik sektöründen 17 firma katıldı.

Güney Afrika’dan 40 firma ve Angola’dan 11 çelik sektörü temsilcisi ile heyete katılan firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Güney Afrika Cumhuriyeti Türkiye’den yeni yatırım bekliyor…

Güney Afrika ile başlayan ticaret heyeti resmi platformda Güney Afrika Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hengiwe Wkhize tarafından ağırlandı. Türk çelik sektörü temsilcilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Wkhize, ülke ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu....