17 / 05 / 2024

Alpullu fabrikası otel ve stat satışı

Alpullu fabrikası otel ve stat satışı

Alpullu fabrikası ile birlikte otel ve stadın da satışa çıkarıldığı belirtildi. 5 fabrikanın gayrimenkulleri 759 futbol sahası kadar bir alana denk.

Elbistan ve Alpullu Şeker Fabrikası 447 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışını onayladı. Şeker fabrikaları toplam 447 milyon TL'ye satıldı..

Alpullu Şeker Fabrikası, Binbir Gıda'nın oldu!

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci sürüyor. Alpullu Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 150 milyon TL ile Binbir Gıda verdi.

Alpullu Şeker Fabrikası ile birlikte otel ve stadyum da satışa çıkıyor!

Alpullu fabrikası ile birlikte otel ve stadın da satışa çıkarıldığı belirtildi. 5 fabrikanın gayrimenkulleri 759 futbol sahası kadar bir alana denk.

Delta İncirli: Bahçelievler Eski Coca Cola Fabrikası arazisine yeni proje!

Delta İncirli projesi, E-5 üzerinde eski Coca Cola Fabrikası arazisinde inşa edilecek. Delta İncirli projesinde konut, dükkan ve otel alanları olacak...

Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası yıkılıyor!

İstanbul'da Paşabahçe semtine adını veren Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası'nın tarihi binasının yıkımına başlandı. Cumhuriyet döneminin endüstriyel mirasının yerinde otel yükselecek…

Kartepe SEKA fabrikasının restorasyonu ihale aşamasında!

Kartepe Belediyesi’nin sınırları içinde yer alan kampta bulunan SEKA fabrikasının 5 binası aslına uygun restore edilecek. Binaların 3’ü butik otel, 1’i konuk evi, 1’de başkan makamı olacak.

1986 yılında Zeytinburnu'na 36 katlı otel yapılacakmış!

1986 yılında Zeytinburnu Çimento Fabrikası'nın yerine 200 milyarlık yatırımla 36 katlı 5 yıldızlı otel ile 52 katlı iki adet uluslararası iş merkezi kurulacakmış. Ayrıca büyük bir yat limanı da yapılacakmış.

1985 yılında Zeytinburnu Çimento Fabrikası üretimine son verecekmiş!

1985 yılında iptidai koşullar altında çalışan Zeytinburnu Çimento Fabrikası üretimine son verecekmiş. Ekonomik ömrünü dolduran 52 yıllık fabrikanın 61 dönümlük arazisine, lüks bir otel inşa edilecekmiş.

Sur Yapı İzmir Kompleksi'ne otel eklendi!

Sur Yapı İzmir Kompleksi Bayraklı'daki eski Turyağ fabrikası arazisinde yükselecek. Görselleri değişen Sur Yapı İzmir Kompleksi'nde otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak.

Kepez Dokuma İplik Fabrikası ne olacak?

ÖİB'nin Kepez Belediyesi'ne devrettiği Dokuma İplik Fabrikası alanının ne olacağına Antalyalılar karar verecek. Başkan Tütüncü, 'AVM yapmayacağız. Otel yok. Rezidans yok. Toplu konut yok' dedi.

DYO, Turgutlu OSB fabrikasını hizmete açtı!

DYO Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde 25 milyon liralık yatırımla toz boya fabrikasını hizmete açarken, Dünyanın en büyük oteller zincirlerinden olan Hilton'un da Karahayıt'ta bir otel yatırımı ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Beykoz Paşabahçe fabrikası otel mi olacak?

Türkiye'nin ilk cam fabrikası olan Paşabahçe Cam Fabrikası satışa çıkarıldı. Beykoz Belediye Meclis Üyesi Mimar Halit Kılıç, Beykoz'da endüstriyel miras olan fabrikaların otel projelerine dönüştüğünü söyledi...

İsviçreli Viatrans-Meydanbey ortaklığı ile eski likör fabrikası yenileniyor!

Mecidiyeköy'deki eski Likör Fabrikası, İsviçreli Viatrans-Meydanbey ortaklığının 200 milyon dolarlık yatırımıyla yenileniyor. Projede 400 konut, otel, ofis ve sanat merkezi olacak

Alpullu fabrikası otel ve stat satışı Haberi

Alpullu fabrikası otel ve stat satışı

Sözcü gazetesinden Erdoğan Süzer'in haberine göre, hükümet, fabrikalarla birlikte sadece üretim tesislerinin satılacağını açıkladı. Ancak satışa çıkarılan fabrikalarla birlikte değerli arazileri hatta otel, stad, lojman ve sosyal tesisler de satışa çıkıyor.

Geçen hafta satış ilanı verilen Alpullu Şeker Fabrikası'nın sanayi arsasının satışından vazgeçildi. Son teklif verme gününün hemen öncesinde alınan iptal kararının fabrikalar için de bir sinyal olabileceği belirtiliyor. Satışa çıkarılan 14 fabrika arasından Niğde Bor, Çorum, Kırşehir ve Yozgat fabrikaları için de teklif verme süresi bugün sona eriyor.

KİRAYA VERDİLER

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER) geçen hafta 29 Mart tarihinde satış ilanı verdiği 14 fabrika arasında yer alan Alpullu Şeker Fabrikası'nın bölge şefliğine ait Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi Kurtpınar Mahallesi'nde yer alan 21 bin 671 metrekarelik değerli arsayı satmak için açtığı ihaleyi...