16 / 05 / 2024

Alsancak Kruvaziyer AVM

Alsancak Kruvaziyer AVM

Yapılması planlanan 96 bin metrekarelik AVM nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan İzmir Alsancak Limanı'nın Kruvaziyer Limanı'na dönüştürülmesine ilişkin 5 bin ölçekli Nazım İmar Planı ile 1000 ölçekli uygulama imar planına, yargıdan kötü haber gel

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kruvaziyer gemilerinin iptali Alsancak esnafına kepenk kapattırdı!

Kruvaziyer gemileri, terör olayları nedeniyle İzmir’i rotalarından çıkarınca, İzmir Alsancak Liman esnafı da kepenk kapatmak zorunda kaldı

Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yapılan itiraza ret!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Belediye'nin Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın revize imar planlarına yaptığı itirazı kabul etmedi. Konak Belediyesi yargıya gitmezse, planlar kesinleşecek, ihalenin önünde engel kalmayacak. Yargıya gidildiği takdirde limana çivi çakılamayacak

Alsancak Stadı için zaman mı kaybedildi?

Yeni Asır gazetesinin haberine göre; Karşıyaka ve Göztepe statları için dava açıldı. Alsancak için AVM dedikodusu yapıldı. İzmir’in zamanı boşa harcandı...

Alsancak Limanı'nın imar planı sorunu çözülüyor!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yönelik sorunları çözmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ve Konak Belediyesi'nin birlikte çalışma kararı aldığını belirtti.

Bina yüksekliği düşsün vaziyet planı hazırlansın!

Alsancak Kruvaziyer Limanı’nın özelleştirme sürecinde Konak Belediyesi’nin imar planı itirazı üzerine başlayan tartışmada başkan Sema Pekdaş 7 maddelik itirazdan 2 tanesinin giderilmesi halinde itirazı geri çekeceklerini söyledi.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planına itiraz!

Özelleştirilmesi planlanan İzmir Alsancak Limanı için hazırlanan yeni imar planındaki Kruvaziyer Limanı’na, Konak Belediyesi’nden eksiklikler nedeniyle itiraz geldi. DTO uzlaşma çağrısı yaptı.

Alsancak'taki TRT arazisinin imar planı değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Konak İlçesi Alsancak’ta bulunan TRT’ye ait eski bina ve arazisine konut ve ticaret imarı verdi. Bakanlık yaptığı plan ile alanda 8 katlı otel, AVM ya da konut projesinin önünü açtı.

İzmir Alsancak Limanı otopark oldu!

İZMİR’de geçtiğimiz yıllarda kruvaziyer gemilerle ilkbahar- sonbahar sezonunda 500 bini aşkın turistin ayak bastığı Alsancak Limanı, 2016 sezonunu açamadı.Yolcuların çıkış yaptığı liman içindeki tek hareketli yer ise otopark olarak kullanılan bölüm oldu.

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirmesinde sona yaklaşıldı!

İzmir Alsancak Limanı, özelleştirmede sona yaklaşıyor. Özelleştirme İdaresi'nin İzmir Kruvaziyer Limanı ve İzmir Yük Limanı olmak üzere ikiye ayırdığı Alsancak Limanı'nın özelleştirme ihalesinin, 2016 yılının ilk yarısında yapılması planlandı.

Kızdı, İngilizce yanıt verdi "Alsancak Stadium will..."

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP’nin Alsancak Stadı için sürekli gündeme getirdiği "Yoksa stat yerine AVM mi yapacaksınız" eleştirisine bu kez İngilizce yanıt verdi.

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Alsancak Kruvaziyer AVM Haberi

Alsancak Kruvaziyer AVM

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, planları hazırlayan Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na karşı açılan davada mahkeme, kruvaziyer limanı yapılması öngörülen bölgede bilirkişi incelemesi yapılana ve bu araştırmaların sonucunu içeren rapor hazırlanana kadar planların yürütmesinin durdurulmasına karar...