01 / 05 / 2024

Alsancak Stadı avm mi olacak

Alsancak Stadı avm mi olacak

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararına karşı dava açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı

Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından boşaltılması ve futbol maçlarına kapatılması kararı alınan Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı.

Hülya Güven: Alsancak Stadı kültürel mirastır!

Deprem riski nedeniyle Alsancak Stadı’nın kapatılmasına İzmir Milletvekili Hülya Güven, iki yıl önce Stadın yıkılarak yerine AVM yapılacağı şeklinde söylentiler üzerine "Alsancak Stadı kültürel mirastır" dedi

Bülent Delican: Alsancak Stadı AVM olmayacak!

Alsancak Stadı'nın maçlara kapatılma kararının ardından CHP İzmir milletvekilleri stat yerine "AVM mi yapılacak?" şeklinde önerge vermiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise "Ne yapacaksanız onu açıklayın" diyerek çağrıda bulunmuştu

Aziz Kocaoğlu: Alsancak Stadyumu'nun yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyüksehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'yla ilgili "Boşaltma kararı verdiğiniz Alsancak Stadı'nın yerine ne yapacaksınız? Açıklayın, öğrenelim" diye konuştu.

İzmir Alsancak Stadı kapatıldı!

İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın nereye inşa edileceği tartışmaları devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Alsancak Stadı'yla ilgili şok bir karar aldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Alsancak Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, İzmir programı çerçevesinde çeşitli ilçelerde inşa edilecek gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Alsancak Stadı avm mi olacak Haberi

Alsancak Stadı avm mi olacak


Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı. 

Altay Spor Kulübü Başkanı Aslan Savaşan ile birlikte avukatlar Cihangir Marmara, Şehrazat Mercan, Tayfun Ozankaya, Umut Köroğlu, Onur Koçanalı, Levent Kaya ve Sertan Feruzoğlu, İzmir Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. 

Avukat Cihangir Marmara, 19 Ağustos 20U tarihinde alınan "il spor güvenlik kararı" sonucunda Alsancak Stadfnın depreme dayanıksızlığı neden gösterilerek tüm sportif faaliyetlere kapatıldığını hatırlatarak, il spor müdürlüğü personelinin karardan 3 hafta sonra stattaki yerlerini boşaltılabildiğini, salonları kullanan güreş kulüplerinin faaliyetlerinin ise bir hafta önce sona erdirildiğini söyledi. 

Yapılan incelemelerde 2013-2014 sezonunda bu statta maçlar oynanırken, kamuoyundan gizlenen incelemeler yaptırıldığının ortaya çıktığını savunan Marmara,...